noodles volos banner

16 γκολ και συνεχίζει... ο Θανάσης Αραμπατζής που διανύει εξαιρετική σεζόν

Δεν είναι άγνωστος στο φίλαθλο κοινό του τοπικού ποδοσφαίρου ο Θανάσης Αραμπατζής. Από 14 ετών "συστήθηκε" με την ΑΕ Διμηνίου στη Δ’ Εθνική το 2009. Από τότε πέρασαν επτά χρόνια και τον Ιανουάριο επέστρεψε στην κιτρινόμαυρη ομάδα για τρίτη θητεία, ύστερα από παρουσία σε Νέους Ολυμπιακού Πειραιώς, Νέους Ολυμπιακού Βόλου, στη Γερμανία, ΑΕ Διμηνίου ξανά, Σκιάθο και στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν στον Ηρακλή Βόλου.
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός διανύει την καλύτερη σεζόν του. Με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πηλέα, έφθασε στα 16 και είναι δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ του 1ου ομίλου πίσω από το συμπαίκτη του Δημήτρη Ζιώγα που έχει ένα παραπάνω. Δεν είναι όμως μόνο τα γκολ αυτά. Τόσο στον Ηρακλή όπου έκανε προετοιμασία, ξεχώρισε και ήταν βασικός στο μισό πρωτάθλημα, όσο και στην ΑΕΔ έχει σημειώσει αρκετά νικητήρια τέρματα και δίχως αμφιβολία είναι από τους κορυφαίους παίκτες στην Α’ ΕΠΣΘ το 2015-16, συγκαταλέγεται στην καλύτερη ενδεκάδα, με μεγάλη προσφορά σε δύο ομάδες που κάνουν εξ αρχής πρωταθλητισμό και τις έχει χαρίσει πολλούς βαθμούς…
Μιλώντας στο magnesiasports, ο ταλαντούχος παίκτης ανέφερε για την προσωπική του επίδοση: «Το μυστικό είναι η σκληρή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις. Το γκολ είναι και θέμα ψυχολογίας. Όταν βρίσκεις δίχτυα συνέχεια, τότε έρχεται με μεγαλύτερη ευκολία. Είναι σίγουρα λόγω και της ομαδικής προσπάθειας και είμαι χαρούμενος που σκοράροντας, έχω βοηθήσει τις ομάδες που αγωνίστηκα φέτος», σχολίασε πως από πλευράς σκοραρίσματος η φετινή είναι η καλύτερη επίδοσή του, ενώ για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, τόνισε: «Δεν είναι στο χέρι μας να βγούμε πρώτοι, όμως εμείς θέλουμε να κάνουμε το τρία στα τρία για να εκμεταλλευτούμε οποιοδήποτε στραβοπάτημα του Ηρακλή. Πληρώσαμε γκέλες σε παιχνίδια που ίσως υποτιμήσαμε, σε παιχνίδια που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Έμειναν τρεις αγωνιστικές, πάμε για τρεις νίκες και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο να δούμε τι έχουμε καταφέρει».