noodles volos banner

Σκόπελος-ΕΜΑ 2-0

Σημαντικό βήμα παραμονής ήταν για τον ΑΟ Σκοπέλου το σημερινό τρίποντο, με 2-0 κόντρα στην Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχόμενης βροχής από το πρωί. Το 1-0 στο 34' όταν ο Συνοδινός έβγαλε ωραία κάθετη πάσα και ο Χισάι σκόραρε, αφού πρώτα πέρασε τον τελευταίο αμυντικό και τον τερματοφύλακα. Το δεύτερο γκολ για τους νησιώτες στο 73' με κοντινό πλασέ του Χρυσάνθη ύστερα από πάσα του Σκιαθίτη.
Για τη Σκόπελο, στο 22' μετά από σέντρα του Χισάι, η κεφαλιά του Συνοδινού πέρασε λίγο άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα κεφαλιά του ίδιου παίκτη κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα και δικό του σουτ του δεν είχε στόχο (39'). Ο Χρυσάνθης δεν μπόρεσε να σκοράρει με κοντινή προβολή στο 67', απείλησε και ένα τρίλεπτο πιο μετά.  Η ΕΜΑ ζήτησε πέναλτι σε χέρι αντιπάλου στο 20ό λεπτό, ενώ αποβλήθηκε στο 60ό ο Ζιούλης που ανέτρεψε αντίπαλο λίγο πριν τη μεγάλη περιοχή. Ο Αναγνώστου είχε μια καλή ευκαιρία στο 65' ύστερα από κάθετη μπαλιά του Παπαδάκη. Οι φιλοξενούμενοι ανέφεραν ότι στη φάση της αποβολής, ο παίκτης της Σκοπέλου ήταν σε θέση οφσάιντ και ο Χρήστος Αναγνώστου σχολίασε: “Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον πρόεδρο της ΤΕΔ/ΕΠΣΘ γιατί χρησιμοποίησαν στα κρίσιμα παιχνίδια με Αίαντα και Σκόπελο το συγκεκριμένο διαιτητή και ζητάμε να μας διατητεύσει και στα εναπομείναντα παιχνίδια για να τελειώσει καλά η σεζόν”. Τέλος, από το σύλλογο των Βορ. Σποράδων εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τον κόσμο “που παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω βροχής και κρύου, βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου για να στηρίξει την ομάδα”.

Συνθέσεις:
Σκόπελος: Ζαρείφης, Σκιαθίτης (74' Γκουμάς), Τάσσιος, Αλεξίου, Τριανταφύλλου, Μπακόπουλος (75' Ιμπρούσι), Κερμελής, Παναγιώτου (75' Σένκο), Χυσάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης.
ΕΜΑ: Ζαγκαβιέρος, Παπανίκος, Ζιούλης, Θ. Βαλκανιώτης, Σκοτεινός, Παπαδάκης, Γ. Ευστ. Βέτσικας (30' Γ. Γ. Βέτσικας), Λανάι, Γκαμάλιας (65' Αθ. Βαλκανιώτης), Ρομάριο, Αναγνώστου.