noodles volos banner

Αγχίαλος-Πρωτεσίλαος 3-1

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη για την Αγχίαλο (που εντός έδρας μεταμορφώνεται προς το καλύτερο) παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ δεχόμενη γκολ ...από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 2ο λεπτό, από μια φάση που ξεκίνησε από πλάγιο άουτ από τα αριστερά και οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να διώξουν, επωφελήθηκε ο Γιάννης Παναγιώτου ο οποίος με πλασέ από κοντά, σαν σε προπόνηση, έκανε το 0-1. Η ισοφάριση στο 22' με ωραία καρφωτή κεφαλιά του Τσάμη ύστερα από κόρνερ του Βέτσικα. Το 2-1 αποτέλεσε έμπνευση του Καραγιώργου. Ο πρώτος σκόρερ της Αγχιάλου κέρδισε φάουλ εκτός μεγάλης περιοχής και το εκτέλεσε γρήγορα, βγάζοντας τον Καπέσιο σε θέση τετ-α-τετ. Με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μάνο. Το 3-1 στις καθυστερήσεις με τον Καραγιώργο, που απέφυγε με ντρίμπλα τον προσωπικό του αντίπαλο και δεν αστόχησε, ύστερα από ασίστ του Τσάμη.

Αναφορικά με τις καλύτερες φάσεις, για την Αγχίαλο σουτ του Μπούτλα εκτός μεγάλης περιοχής εξουδετέρωσε ο Μάνος στο 12', σουτ του Μαυρόπουλου από πλάγια αριστερά έφυγε ψηλά άουτ στο 28', δύσκολο ψαλιδάκι του Καραγιώργου δεν είχε στόχο στο 35', ο Καπέσιος από καλή θέση αλλά πλάγια νικήθηκε από τον Μάνο στο 77' και δέκα λεπτά αργότερα, παράλληλη του Ρούλη, βρήκε τον Ζητούδη σε ευνοϊκό σημείο, αλλά το σουτ του τελευταίου ήταν άστοχο. 
Για τον Πρωτεσίλαο, ο Παπαδόπουλος είχε σουτ λίγο άουτ στο 5ο λεπτό από καλή θέση μέσα στην περιοχή, ο Χριστέλος από το ημικύκλιο σουτ άουτ στο 40ό και στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Παπαδόπουλος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά αλλά η φάση σταμάτησε με επιθετικό φάουλ. Σουτ του Μαρικλέν κατέληξε στην αγκαλιά του Ρωμανού στο 77', ενώ στα τελευταία λεπτά, ο Τσιλοφάκης από πλάγια θέση εκτέλεσε φάουλ που έδιωξε με τις γροθιές ο γκολκίπερ ελέγχοντας τη φάση. Χωρίς προβλήματα και πολύ καλή η διαιτησία του Γοργόρη.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Ρωμανός, Τσαρδακάς (64' Φούκης), Μαυρόπουλος, Μηδειάτης, Τσακόγιας, Βέτσικας (82' Κολώνης), Ζητούδης, Τσάμης, Καπέσιος (78' Ρούλης), Χ. Μπούτλας, Καραγιώργος.
Πρωτεσίλαος: Μάνος, Κραβαρίτης (72' Χρ. Παναγιώτου), Λεϊμονής (72' Θ. Κόρκος), Σιαμανίκος, Σούσκο. Κ. Κόρκος, Βίτσιος (52' Μαρικλέν), Χριστέλος, Παπαδόπουλος, Τσιλαφάκης, Γ. Παναγιώτου.

Last modified onSaturday, 26 March 2016 19:43