noodles volos banner

Μυρμιδόνες-Σκόπελος 1-2

Αλεξίου και Χισάι, σκόρερ σήμερα για τον ΑΟ Σκοπέλου Αλεξίου και Χισάι, σκόρερ σήμερα για τον ΑΟ Σκοπέλου

Σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο πήρε η Σκόπελος στο γήπεδο του Πλατάνου. Επικράτησε των Μυρμιδόνων με σκορ 1-2. Οι νησιώτες σκόραραν στο πρώτο μέρος δύο φορές και κράτησαν μέχρι τέλους παρά τη μείωση του σκορ από πλευράς γηπεδούχων στα μισά του β' ημιχρόνου. Το 0-1 στο 27' με κεφαλιά του Αλεξίου ύστερα από φάουλ του Σκιαθίτη, το 0-2 στο 36' με κοντινό πλασέ του Χισάι και το τελικό 1-2 στο 68' με εύστοχο πέναλτι του Χαλάτση (που κέρδισε ο Μπούρχας).
Οι γηπεδούχοι απείλησαν με δύο κεφαλιές που έφυγαν λίγο άουτ, στο 15' από τον Κουτσούμπα μπροστά στην εστία και στο 75' από τον Χατζέλα. Να προσθέσουμε πως ο σκόρερ, Νίκος Χαλάτσης είναι αμυντικός αλλά σήμερα έβγαλε όλο το παιχνίδι ως τερματοφύλακας (θέση που έχει παίξει στο παρελθόν). Οι νησιώτες είχαν χαμένες ευκαιρίες στο 5ο λεπτό σε τετ-α-τετ του Συνοδινού που απέκρουσε ο Χαλάτσης, στο 10ο δοκάρι σε σουτ του Συνοδινού από τη γωνία της μικρής περιοχής, με τον τερματοφύλακα να βρίσκει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα, στο 15ο με κεφαλιά του Χισάι που έβγαλε ο Χαλάτσης και πάλι, ενώ στο 30ό, σε αντεπίθεση σουτ του Συνοδινού πέρασε λίγο άουτ.

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες: Χαλάτσης, Ακριβός, Νικηφοράκης, Τσιάτσιος, Βέργας, Αθ. Κουτσούμπας, Δ. Μπούρχας, Χατζέλας (85' Ν. Μάντζαρης), Ευστ. Μάντζαρης (80' Ξαφάς), Ζαφειρίου, Πιπινής (70' Π. Μπούρχας).
Σκόπελος: Ζαρίφης, Σκιαθίτης, Τάσιος (55' Παναγιώτου), Μπακόπουλος, Τριανταφύλλου (65' Π. Χρυσοφός), Στ. Χρυσοφός, Κερμελής, Αλεξίου, Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης (88' Κονταξής).