noodles volos banner

Θησέας-Αγία Παρασκευή 0-1

Στην αναμέτρηση που έγινε υπό δυνατή βροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της, η Αγ. Παρασκευή επικράτησε στο ΕΑΚ του γηπεδούχου Θησέα με σκορ 1-0. Αυτή είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη για το 2016, καθώς η αμέσως προηγούμενη είχε επιτευχθεί επί της ΑΕ 2002 (1-3) στις 5/12/2015. Επίσης να σημειώσουμε ότι το σκορ του σημερινού παιχνιδιού είναι το ίδιο με το αντίστοιχο του α' γύρου, όπου τότε είχε επικρατήσει ο Θησέας.
Το γκολ σημειώθηκε στο 81ο λεπτό. Ο Μαρμαρινός έκλεψε την μπάλα, μετά από λάθος πάσα στο χώρο του κέντρου, ξέφυγε όμορφα από τα μαρκαρίσματα και έκανε κάθετη πάσα στον κενό χώρο όπου κινούνταν ο Στέλιος Μαλακασιώτης. Ο τελευταίος ολοκλήρωσε την ενέργεια με εξαιρετικό πλασέ πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Για τον Θησέα, στο 25' μετά από κάθετη πάσα του Σαμαρά, ο Κόρμπας βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά νικήθηκε από τον Μαλλιαρό, στο 70' ο Λιάρος ολοκλήρωσε ωραία ατομική ενέργεια που απέκρουσε ο γκολκίπερ με τα δάχτυλα σε κόρνερ και τελευταία φάση στο 90ό λεπτό όταν από κόρνερ του Λιάρου, η κεφαλιά του Γαρυφάλλου κατέληξε στα χέρια του Μαλλιαρού. Για την Αγία Παρασκευή, στο 7’ ο Κοπάνας έκανε ατομική ενέργεια από αριστερά, που ολοκληρώθηκε με πλασέ άουτ, στο 14’ ο Μαλακασιώτης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά αστόχησε και το ίδιο έγινε οκτώ λεπτά αργότερα. Στο 35’ ο Παντελόγλου έκανε κούρσα που ξεκίνησε από το κέντρο, αλλά στο τετ-α-τετ που ακολούθησε νικητής ήταν ο τερματοφύλακας του Θησέα. Στο φινάλε, μετά το γκολ, δύο σημαντικές ευκαιρίες, σε τετ-α-τετ του Κοπάνα που πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα και με κεφαλιά του ίδιου παίκτη από το ύψος της γραμμής της μικρής περιοχής που έδιωξε με υπερένταση ο Μπουργάνης.

Συνθέσεις:
Θησέας: Μπουργάνης, Μπαρδόκου (68’ Κουρτέλης), Μούτος, Ακριβούσης (27’λ.τρ. Λιάρος), Γαρυφάλλου, Γιαννούλας, Ισά, Καραλόπουλος, Κόρμπας, Σαμαράς (50’ Δουλάς), Κατσιώτης.
Αγία Παρασκευή: Μαλλιαρός, Ντάκος, Βαν ντε Γουίχε, Σιγάλας, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης (74’ Καψάλης), Φραγκογιάννης (82’ Παπουτσής), Παντελόγλου, Κοπάνας, Παπακώστας (65’ Μαρμαρινός), Μαλακασιώτης.