noodles volos banner

ΑΕ 2002-ΑΕ Διμηνίου 1-2

Δύσκολο ήταν το πέρασμα για την ΑΕ Διμηνίου από την έδρα της ΑΕ 2002, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θανάση Αραμπατζή που σκόραρε τα δύο τέρματα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό όταν Τζοβάρας και Μεΐντής έπαιξαν το “ένα-δύο” και ο τελευταίος σκόραρε με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με το δεξί πόδι έστειλε την μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι”. Το 1-1 στο 30' όταν από ωραία προσπάθεια του Μίλτου και δική του σέντρα, ο Αραμπατζής επωφελήθηκε στο δεύτερο δοκάρι και το 1-2 στο 50'. Από βαθιά μπαλιά, ο Αραμπατζής ανάμεσα από δύο αντιπάλους, κατέβασε την μπάλα με το στήθος και πλάσαρε εύστοχα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από το Διμήνι έφθασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, τα επτά με τη φανέλα του Ηρακλή και τα πέντε με αυτή της ΑΕΔ, ενώ για δεύτερη σερί αγωνιστική σκόραρε δύο φορές.
Η ΑΕ 2002 είχε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, στο 15' με ψαλιδάκι του Στουμποβίκου που έσκασε στο έδαφος κι έβγαλε ο Κοντογιάννης, στο 21' με σουτ του Τζοβάρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο 37' με σουτ του Στουμποβίκου. Και στις δύο περιπτώσεις ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων ήταν σε ετοιμότητα κι απέκρουσε. Στο 70ό λεπτό, η ομάδα των Καλών Νερών ζήτησε πέναλτι όταν σε παράλληλη σέντρα του Παρίση, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μαστακούλη και κατέληξε στον τερματοφύλακα. Για διαμαρτυρία στη φάση αυτή, αποβλήθηκε από τον πάγκο ο προπονητής Άρης Γιαννούτσος. Αναφορικά με την ΑΕ Διμηνίου, στην επανάληψη μετά το προβάδισμα, ο Ζιώγας βρέθηκε στη μικρή περιιοχή αλλά τον πρόλαβε με τάκλιν αμυντικός την τελευταία στιγμή πριν σουτάρει, προσπάθεια του Αραμπατζή έφυγε άουτ, ενώ Μαυρίδης, Χάνος απείλησαν με σουτ εκτός περιοχής που πέρασαν δίπλα από το δοκάρι.

Συνθέσεις:
ΑΕ 2002: Γ. Σταθόπουλος, Δήμου (70' Κ. Βούλγαρης), Στόικος (75' Β. Στουμποβίκος), Βέργος, Β. Σταθόπουλος, Λάμπρου, Δ. Στουμποβίκος, Σφέτσος, Μεϊντής (60' Μπένκα), Τζοβάρας, Παρίσης.
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Μαστακούλης, Μπλούχος (60' Αποστολίδης), Σταματόπουλος, Τσιγιάννης, Μαυρίδης, Χάνος, Φιλατζικιώτης (78' Ζάγκας), Ζιώγας, Αραμπατζής, Μίλτος (70' Στρούγγης).