noodles volos banner

ΕΜΑ-Αγχίαλος 1-1

Ισοπαλία στο γήπεδο Μικροθηβών ανάμεσα στην τοπική ΕΜΑ και την Αγχίαλο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με ...ποιον άλλον, τον Γιάννη Καραγιώργο που ξεκίνησε και τελείωσε τη φάση. Πέρασε δύο αμυντικούς, πάσαρε στον Τσάμη, ο οποίος του μεταβίβασε την μπάλα με κάθετη και με τετ-α-τετ, νίκησε τον Ζαγκαβιέρο. Το 1-1 στο 70' με τον Γιώργο Αναγνώστου να σουτάρει και η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα καθώς ο Μαυρόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει, την έστειλε στην πλάτη του Ρωμανού. Για την ΕΜΑ, καλές ευκαιρίες στο 15ο λεπτό με σουτ του Καπέσιου που έφυγε άουτ σε άδειο τέρμα, με κεφαλιά του Καρατζόγλου στο 20ό, δοκάρι σε κόρνερ του Ρεφουγιάτι στο 60ό, ενώ κεφαλιά του ίδιου παίκτη λίγο αργότερα απέκρουσε ο Ρωμανός, όπως και σουτ του Παπαδάκη από το ύψος του πέναλτι.
Η Αγχίαλος είχε τρία δοκάρια ώστε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων: στο 25' με τον Καραγιώργο, στο 55' με κεφαλιά του Τσαρδακά και στο 61' με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Τσάμη. Επίσης, στο 90ό λεπτό ο Καραγιώργος δέχθηκε ωραία πάσα του Κολώνη, βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Ζαγκαβιέρος που έκανε γρήγορη έξοδο στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

Συνθέσεις:
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Ζαγκαβιέρος, Αποστόλου, Σκοτεινός, Θ. Βαλκανιώτης, Λανάι, Αθ. Βαλκανιώτης, Παπαδάκης, Καρατζόγλου (80' Ζιούλης), Καπέσιος (65' Γκαμάλιας), Αναγνώστου, Ρεφουγιάτι (50' Ρομάριο).
Αγχίαλος: Ρωμανός, Χ. Μπούτλας (65' Τσέλιος), Μαυρόπουλος, Τσακόγιας, Απ. Μπούτλας, Βέτσικας (60' Σίμος), Ζητούδης, Τσάμης, Τσαρδακάς, Φούκης (76' Κολώνης), Καραγιώργος.