noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-ΓΣ Αλμυρού 0-2

Με δύο ωραία τέρματα, ο ΓΣ Αλμυρού πήρε από νωρίς το προβάδισμα στον Πτελεό και φρόντισε να το διατηρήσει. Οι πρωταθλητές συμπλήρωσαν δέκα νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα. Ο Παναγιώτης Κοντοβάς άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στο “παραθυράκι”, ενώ το 0-2 έγινε στο 23ο με τον Νίκο Βούλγαρη να πλασάρει την μπάλα πάνω από τον Τίτα, από μακρινή απόσταση εκτός μεγάλης περιοχής.
Οι γηπεδούχοι που είχαν αρκετά καλή παρουσία και προσπάθησαν στην επανάληψη να ξαναμπούν στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, έχασαν ευκαιρίες στο 10' με σουτ του Γιάννη Παναγιώτου σε τετ-α-τετ που ήταν άστοχο, στο 18' με σουτ του Σούσκο που έδιωξε ο Πλαβός, ενώ στην επανάληψη απείλησαν με τον Γ. Παναγιώτου όταν ο Πλακαρός με τάκλιν έστειλε την μπάλα κόρνερ (70') και με σουτ του Χρήστου Παναγιώτου  που κατέληξε άουτ (90'). Για τους νικητές, οι καλύτερες ευκαιρίες για άλλα τέρματα στο 53' με σουτ του Αντζούρη και στο 68' με φάουλ του Κοντοβά (στις δύο περιπτώσεις απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πρωτεσιλάου) και στο φινάλε όταν από κεφαλιά-πάσα του Πλαβού, ο Κοντοβάς από τη μικρή περιοχή πλάσαρε άουτ.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Μιχόπουλος, Θ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Κραβαρίτης (46' Χρ. Παναγιώτου), Χριστέλος (62' Λεϊμονής), Γ. Παναγιώτου, Κ. Κόρκος, Παπαδόπουλος, Τσιλαφάκης, Σούσκο (73' Τσουβαλιάς).
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος, Ράπτης, Πλαβός, Κυριάκος, Μαλισσόβας, Κρανάς (73' Τσιάτσιος), Αντζούρης (63' λ.τρ. Π. Βούλγαρης), Χειλάς (75' Παυλίδης), Ν. Βούλγαρης, Κοντοβάς.