noodles volos banner

Ντέρμπι τετράδας στον 1ο όμιλο

Ντέρμπι κορυφής στον 1ο όμιλο της Α' Κατηγορίας αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς παίζουν μεταξύ τους οι ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου για την 9η αγωνιστική.

 

 

Στον 1ο όμιλο, το μεγάλο ματς του Σαββάτου είναι αυτό ανάμεσα στον Σαρακηνό και την ΑΕ Διμηνίου. Τρίτοι στην κατάταξη οι γηπεδούχοι με 17 βαθμούς, πρώτοι οι φιλοξενούμενοι με 21. Αναφορικά με την ομάδα του Βαγγέλη Βουρούκου, έχει δείξει ότι δυσκολεύεται περισσότερο στο γήπεδό της όπου μετράει μία μόνο νίκη σε τέσσερις αγώνες σε αντίθεση με το απόλυτο εκτός έδρας. Από την άλλη, για τους "κιτρινόμαυρους" που θα έχουν τον Κώστα Μπράτσο για πρώτη φορά στον πάγκο τους, στόχος είναι η όγδοη νίκη σε εννιά ματς.
Την ίδια ημέρα, ο Νίκος Αθανασιάδης θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη Μελισσατίκων στο ματς με τον Πηλέα που μετράει επτά σερί ήττες και προέρχεται από την επτάρα στο Διμήνι, ενώ σημαντικά στη μάχη της παραμονής είναι τα άλλα δύο παιχνίδια. Η δέκατη Δάφνη φιλοξενεί την έβδομη Αγία Παρασκευή και ο ένατος Μαγνησιακός τον όγδοο Πανιώνιο. Στα αξιοπερίεργα για το σύνολο του Βασίλη Πανόπουλου, ότι εντός έδρας μετράει τρεις βαθμούς, με συνεχόμενες ισοπαλίες χωρίς γκολ. Την Κυριακή, ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Θησέα -δεύτερος εναντίον τετάρτου-, με τους γηπεδούχους να έχουν τρία τρίποντα στο Βασδέκειο και τους "πράσινους" να μετρούν ως φιλοξενούμενοι δύο νίκες και δύο λευκές ισοπαλίες στα ντέρμπι. Τελευταίο χρονικά ματς αυτό ανάμεσα στην ουραγό ΑΕ 2002 που σκοράρει αρκετά (πέμπτη καλύτερη επίθεση) αλλά αμυντικά είναι ευάλωτη και τη Σκιάθο που παρουσιάζεται ανταγωνιστική και προέρχεται από διπλό στην Αγριά και καλή εμφάνιση στο ματς Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου.

Στο 2ο όμιλο, δύο οι αγώνες του Σαββάτου: η Δήμητρα με στόχο δεύτερο στη σειρά νικηφόρο αποτέλεσμα υποδέχεται την Αγχίαλο που έχει χάσει έδαφος, ενώ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Αχιλλέα και Μυρμιδόνων αναφορικά με την αποφυγή του υποβιβασμού, καθοριστική για τους γηπεδούχους που μετά την πρεμιέρα, δεν έχουν ξανακερδίσει. Την Κυριακή, ο Άθλος ταξιδεύει στη Σκόπελο. Οι νησιώτες, που μέχρι τώρα έπαιξαν μόνο τρεις φορές εντός και πέντε εκτός, έχουν φέρει σκορ 3-2 σε τρία ματς και ένα 4-3, οπότε οι αγώνες τους έχουν συνήθως πολλά τέρματα. Σε ντέρμπι της Δυτ. Μαγνησίας, ο Αίας κοντράρεται με τον Πρωτεσίλαο. Στους 13 πόντους η ομάδα της Σούρπης, με έναν παραπάνω αυτή του Πτελεού. Ο Διαγόρας έχει ματς στο Στεφανοβίκειο με την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου, ενώ ο πρωταθλητής ΓΣ Αλμυρού και φαβορί του ομίλου, θα υποδεχθεί τον πάντα επικίνδυνο Απόλλωνα Καναλίων.