noodles volos banner

Δήλωσε παραίτηση ο αντιπρόεδρος του ΓΣΑ, Β. Μούζιας

Ένας από τους νέους -σε ηλικία και χρόνια παρουσίας- παράγοντας για το τοπικό ποδόσφαιρο, με σωστές ιδέες και χωρίς αντιλήψεις του παρελθόντος, που τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στη διοίκηση του ΓΣ Αλμυρού, ο Βασίλης Μούζιας, ανακοίνωσε την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Στην παρακάτω δήλωση, αναλύει τους λόγους και απευθύνει τις ευχαριστίες του:

"Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να σας ανακοινώσω την παραίτηση μου, τόσο από την τιμητική θέση του Α’ Αντιπροέδρου, όσο και από μέλος του Δ.Σ. του Γ.Σ.Αλμυρού και θα σας παρακαλούσα να γίνει ομόφωνα αποδεκτή. Είναι γεγονός ότι βασανίστηκα για την απόφαση μου επί μακρόν, όμως σοβαροί λόγοι επαγγελματικοί αλλά και προσωπικοί με εξαναγκάζουν δυστυχώς να αποσυρθώ από τα κοινά του σωματείου. Μέσα από την ομαδική δουλειά, την ομοθυμία, την άψογη συνεργασία και το πνεύμα φιλίας, κατορθώσαμε τα τελευταία 4 χρόνια να αναδείξουμε και πάλι την αίγλη ενός ιστορικού σωματείου και να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του συλλόγου.
Με όσες δυνάμεις διέθετα και μάλιστα σε μια δυσμενή οικονομική συγκυρία, συνεπικουρούμενος από τα υπόλοιπα μέλη των διοικήσεων που συνεργάστηκα και με πρωτεργάτες τους προέδρους κ.κ. Παπακωνσταντίνου Γιώργο, Αργυρόπουλο Βασίλη και Περπερίδη Δήμο κατορθώσαμε να αποπληρώσουμε παλαιά χρέη, να καλύψουμε τα λειτουργικά έξοδα του σωματείου και να στελεχώσουμε τα τμήματα κατά τρόπο ώστε να είναι το δυνατόν αξιόμαχα και να τιμούν το μέγεθος και την ιστορία του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού. Αδιάψευστος καρπός αυτής της προσπάθειας η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ.Θ την περσινή χρονιά από την αντρική ομάδα ποδοσφαίρου αλλά και οι πάρα πολύ πετυχημένες χρονιές των τμημάτων μπάσκετ και γυναικείου βόλεϊ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα μέλη των διοικήσεων του Γ.Σ.Αλμυρού που συνεργάστηκα, όλους τους αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου, τον φροντιστή και συνεργάτη μας κύριο Μπελεγρίνη Χρήστο και όλο το φίλαθλο κόσμο του ιστορικού Γ.Σ.Αλμυρού για την αμέριστη στήριξη του σε όλες τις προσπάθειες.
Μια διαδρομή τεσσάρων ετών σαν παράγοντας στο ιστορικό μας σωματείο σήμερα παίρνει τέλος. Η συγκίνηση και η συναισθηματική μου φόρτιση είναι δεδομένη. Πάντα θα κρατώ σε ένα μέρος της καρδιάς μου τις ωραίες και ανεπανάληπτες στιγμές που ζήσαμε και ευελπιστώ πλέον σαν πιστός οπαδός του Γ.Σ.Αλμυρού να ζήσουμε ακόμα περισσότερες. Σας ευχαριστώ, Μούζιας Βασίλειος".