noodles volos banner

Η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Ακτσιαλή στον Άρη Μελισσατίκων

Εφόσον τη νέα σεζόν γίνουν κανονικά τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, έχουμε μία από τις κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού. Ο λόγος για τον Γιάννη Ακτσιαλή, ο οποίος επιστρέφει στον Άρη Μελισσατίκων, ύστερα από παρένθεση ενός έτους στον Σαρακηνό. Ο 27χρονος μέσος, ένας από τους καλύτερους δίχως αμφιβολία στο τοπικό ποδόσφαιρο της Α' Τοπικής, θα ξαναφορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα του Άρη που ίδρωσε για δύο σεζόν, το 2012-13 και 2013-14.
Ξεκίνησε το 2001 από την ακαδημία της Αγίας Παρασκευής όπου έπαιξε μέχρι το 2005, είχε μονοετές πέρασμα από την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου το 2005-06 και έπειτα φόρεσε για άλλη μία χρονιά τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής. Ακολούθησαν τέσσερα χρόνια στην Α' Κατηγορία των Σερρών με τον Π.Α.Π.Ο. Σερρών (2007-11) καθώς βρέθηκε στη μακεδονική πόλη για σπουδές κι επέστρεψε στην Α' ΕΠΣΘ όντας μέλος του Θησέα της περιόδου 2011-12. Ακολούθησαν δύο χρόνια στον Άρη, ενώ πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος στο φιναλίστ του Κυπέλλου, Σαρακηνό.
Ο Άρης υπενθυμίζουμε ότι έχει συμφωνήσει με τον Μυλωνά από το Ριζόμυλο και τον Αρβανίτη από την Μακρινίτσα, στοχεύει σε 3-4 ακόμη ποιοτικές προσθήκες έχοντας κρατήσει τις αξιόλογες έμπειρες μονάδες που διαθέτει στο ρόστερ, αλλά αυτή του Ακτσιαλή ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του Θανάση Βλαχόπουλου.