noodles volos banner

Καρέ ανανεώσεων στη Δήμητρα

Πάνω αριστερά ο Κυριάκος Παυλίδης και δεξιά ο Γιάννης Χατζέλας. Κάτω αριστερά ο Θανάσης Αντωνιάδης και δεξιά ο  Δημήτρης Επίσκοπος Πάνω αριστερά ο Κυριάκος Παυλίδης και δεξιά ο Γιάννης Χατζέλας. Κάτω αριστερά ο Θανάσης Αντωνιάδης και δεξιά ο Δημήτρης Επίσκοπος

 

Καρέ ανανεώσεων ανακοίνωσε η διοίκηση της Δήμητρας. Όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Ευξεινούπολης, στο ρόστερ των "πρασίνων" για τη νέα σεζόν παραμένουν οι Παυλίδης Κυριάκος, Χατζέλας Γιάννης, Αντωνιάδης Θανάσης και Επίσκοπος Δημήτρης.
Ο πρώτος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και διακρίνεται για το πάθος και το δυναμισμό μου, ο δεύτερος είναι υψηλόσωμος επιθετικός περιοχής, ο Αντωνιάδης κεντρικός αμυντικός με έφεση στο σκοράρισμα στις στημένες φάσεις -πέρυσι σημείωσε 7 γκολ-, ενώ ο νεαρός Επίσκοπος, αριστερός μπακ-χαφ, επιστρέφει στη δράση έχοντας χάσει την περασμένη σεζόν λόγω στρατού. Όλοι τους βασικά στελέχη της Δήμητρας με σημαντική παρουσία στο σύλλογο επί σειρά ετών. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλες ανανεώσεις παικτών, πριν αρχίσουν οι μεταγραφές.

 

Last modified onSaturday, 04 July 2015 11:16