noodles volos banner

Υψηλές βλέψεις για την ΑΕ Διμηνίου με επικεφαλής στη διοίκηση τον Παύλο Πάνο

 

Ο Παύλος Πάνος είναι αυτός που ηγείται της νέας προσπάθειας στην ΑΕ Διμηνίου και έχει θέσει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών. Ο Βολιώτης επιχειρηματίας, ο οποίος στο παρελθόν βοήθησε το σύλλογο, ανέλαβε να συγκροτήσει διοίκηση ύστερα από άκαρπες γενικές συνελεύσεις και το διοικητικό αδιέξοδο που είχε παρατηρηθεί. Το νέο διοικητικό συμβούλιο δεν έχει ακόμη συγκροτηθεί σε σώμα, κάτι που όμως θα γίνει το επόμενο διάστημα. Χθες, υπήρξε συνάντηση στην οποία παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και μέλη της παλιάς διοίκησης, παράγοντες που βρίσκονταν για πολλά χρόνια δίπλα στην ΑΕΔ, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της περσινής σεζόν και ορισμένοι νέοι. Ο κ. Πάνος, αφού κέρασε γλυκά για την ονομαστική του εορτή, ανέλυσε το πλάνο και τους στόχους της περιόδου 2015-16 που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΘ (η ΑΕΔ είναι δευτεραθλήτρια τα τέσσερα τελευταία χρόνια), του Κυπέλλου ΕΠΣΘ (η ΑΕΔ είναι η κάτοχος της διοργάνωσης) και της ανόδου στη Γ' Εθνική.
Στους παίκτες που πέρυσι φόρεσαν την κιτρινόμαυρη φανέλα δόθηκε διορία πέντε ημερών να απαντήσουν για το εάν θα συνεχίσουν ή θα αποχωρήσουν. Το νέο μοντέλο διοίκησης κι οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος που παρουσιάστηκε δεν προβλέπει χρηματική αμοιβή για τους παίκτες πριν ή κατά τη διάρκεια της σεζόν, παρά μόνο εφόσον επιτύχουν τους στόχους. Δηλαδή η ομάδα θα χτιστεί καθαρά σε ερασιτεχνικά πρότυπα και τα μέλη θα έχουν κάποιο χρηματικό έπαθλο εάν κατακτήσουν τους τίτλους. Παράλληλα, ο κ. Πάνος δεσμεύτηκε για μια σειρά ενεργειών εκτός αγωνιστικών χώρων που θα βελτιώσουν τις συνθήκες στην ομάδα, όπως για παράδειγμα τη συμφωνία με κέντρο αποθεραπείας του Βόλου για την αποκατάσταση των τραυματισμών.
“Θέλω να ευχαριστήσω την παλιά διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που έχουν επί σειρά ετών ματώσει για την ομάδα. Τους θέλουμε ξανά κοντά μας στη νέα προσπάθεια. Εμείς ήρθαμε για να ενώσουμε το Διμήνι, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με χαροποίησε που στη χθεσινή συνάντηση είδα θετικές τοποθετήσεις και κλίμα ενότητας ώστε να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα” ανέφερε χαρακτηριστικά στο magnesiasports ο Παύλος Πάνος που θα αναλάβει να ηγηθεί του νέου διοικητικού σχήματος.

 

Last modified onTuesday, 30 June 2015 10:18