noodles volos banner

Ισχυρός και με υψηλούς στόχους ο Διαγόρας τη νέα σεζόν

 

Δυνατός παρουσιάζεται διοικητικά ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, ο οποίος θέλει τη νέα αγωνιστική σεζόν να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ. Την Πέμπτη 4 Ιουnίου πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του συλλόγου, παρουσία πολλών φιλάθλων με θέματα τον απολογισμό της περασμένης περιόδου και αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου.

 

 

Ο πρόεδρος Ντάφος Τέλης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη παρουσία της ομάδος στην Α’ κατηγορία που πραγματοποιήθηκε μετά από πολλά χρόνια απουσίας: “Αυτό οφείλεται γιατί εδώ και έξι χρόνια υπάρχει μια υγιής διοίκηση που προσπαθεί να λύνει όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται και στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδος, γήπεδα, καινούργια αποδυτήρια και δημιουργία ακαδημίας και στους φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα ηθικά και χρηματικά”.

Ο Αθανάσιος Παπαϊωάννου μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στα δρώμενα του συλλόγου, αποφάσισε να μην συμμετέχει φέτος στο νέο Δ.Σ. “Η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδος τον ευχαριστεί θερμά για όλα αυτά που πρόσφερε στο σύλλογό μας” αναφέρεται χαρακτηριστικά..

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής: Πρόεδρος: Πρασσάς Αθανάσιος, Αντιπρόεδρος: Γιαννούχος Γιώργος, Γραμματέας και υπεύθυνος αγωνιστικής: Λαγός Δημήτριος, Ταμίας: Καρατζιώλης Άκης, Α' Γεν. Αρχηγός: Ηλίας Χολέβας, Β' Γεν. Αρχηγός: Μπακάλης Γιάννης, Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων-Τύπου και Ακαδημίας: Ντάφος Τέλης.

Μετά την κατάρτιση του νέου δ.σ., την επόμενη μέρα, καλέστηκε στο Στεφανοβίκειο ο επιτυχημένος προπονητής Μιχάλης Βαγγόπουλος και με συνοπτικές διαδικασίες συμφωνήθηκε να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στην ομάδα.
Οι στόχοι είναι υψηλοί. Η ομάδα να κρατήσει το περσινό ρόστερ και να αποκτηθούν 4-5 ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν τον Διαγόρα να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για φέτος. Ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις και πολύ γρήγορα θα ανακοινωθούν και ονόματα. Φέτος για πρώτη φορά μετά από χρόνια, ο σύλλογος απέκτησε και επίσημο χορηγό, την εταιρία Ντελόπουλος Τρανς και γι’ αυτό οι διοικούντες τον Διαγόρα ευχαριστούν θερμά για τη βοήθεια τους Ντελόπουλο Ζήση και Δημήτρη.
Τέλος, ορίστηκαν υπεύθυνοι μεταγραφών οι Μιχάλης Βαγγόπουλος (τηλ 6945854902), Αθανάσιος Πρασσάς (τηλ. 6978483691) και Ντάφος Τέλης (τηλ. 6975919293).

 

Last modified onTuesday, 09 June 2015 09:46