noodles volos banner

"Θα χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία των μπαράζ για την επόμενη χρονιά"

Τελευταία ημέρα χθες του Μαΐου και τελευταίο παιχνίδι για τον ΓΣ Αλμυρού στην αγωνιστική σεζόν. Οι πρωταθλητές ΕΠΣΘ αποχαιρέτησαν τη σεζόν με ήττα 3-2 στον Αμπελώνα και ο πετυχημένος προπονητής Λευτέρης Καλογήρου, που βρέθηκε για πρώτη χρονιά στην τεχνική ηγεσία των “κυανόλευκων”, κάνει τον απολογισμό.

Αρχικά αναφέρθηκε συνολικά στην αγωνιστική περίοδο: “Η χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο για την ομάδα μας. Χτίστηκε ένα σύνολο σχεδόν εξ ολοκλήρου καινούργιο. Τον Αύγουστο καταθέσαμε είκοσι καινούργια δελτία, το ρόστερ άλλαξε σε πολύ μεγάλο ποσοστό και το κυριότερο είναι πως από την αρχή προσπαθήσαμε να μεταδώσουμε μια διαφορετική νοοτροπία στο σύλλογο, να οργανώσουμε την ομάδα σε άλλες βάσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θεωρώ ότι το καταφέραμε. Ξεκινήσαμε να χτίζουμε την ομάδα, χρειάζεται όμως χρόνος για να διεκδικήσει με αξιώσεις το κάτι παραπάνω. Με τις απαραίτητες προσθήκες παικτών και τη χημεία που θα έχει, η νέα σεζόν θα είναι καλύτερη”.
Αναφορικά με τα μπαράζ, τόνισε: “Η διαδικασία των μπαράζ μάς στεναχώρησε καθώς είχαμε μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Δεν ήμασταν συνηθισμένοι στις ήττες. Όλη τη σεζόν στην Α' Τοπική είχαμε μία ήττα και μέσα σε είκοσι ημέρες γνωρίσαμε πέντε. Οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι οι άλλες τρεις ομάδες ήταν καλύτερες, πιο έτοιμες, με παίκτες που είχαν επαγγελματική πορεία, με μεγαλύτερα μπάτζετ, ωστόσο δεν αξίζαμε ορισμένα αποτελέσματα. Καθοριστικός παράγοντας η απειρία των ποδοσφαιριστών μας που δεν είναι “ψημένοι” σε αγώνες τέτοιου επιπέδου και η ατυχία, καθώς χάσαμε παιχνίδια στις λεπτομέρειες χωρίς οι αντίπαλοι να είναι καλύτεροι από εμάς στον αγωνιστικό χώρο. Θα χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία των αγώνων αυτών για την επόμενη χρονιά”.
Τέλος, μίλησε για τον κόσμο του ΓΣ Αλμυρού: “Ο κόσμος της πόλης του Αλμυρού και των γύρω περιοχών πάντα στηρίζει την ομάδα. Με την πορεία που κάναμε όμως φέτος, ήρθε ακόμη πιο κοντά στο σύλλογο. Στους δύο τελικούς με την ΑΕ Διμηνίου και στους αγώνες των μπαράζ, εντός κι εκτός έδρας, οι φίλαθλοι ακολούθησαν την ομάδα και είχαν πολύ θερμή συμπαράσταση. Η παρουσία του ΓΣΑ συσπείρωσε τον κόσμο κι αυτό αποτελεί παρακαταθήκη για το επόμενο πρωτάθλημα όπου οι βλέψεις μας είναι και πάλι υψηλές ώστε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να διεκδικήσουμε την άνοδο στη Γ' Εθνική με περισσότερες αξιώσεις”.