noodles volos banner

Αντίο στη σεζόν με ήττα για τον ΓΣΑ

  • Published in ΕΠΣΘ

Με ήττα αποχαιρέτησε τη σεζόν ο ΓΣ Αλμυρού. Η κυανόλευκη ομάδα, σε αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ηττήθηκε 3-2 στον Αμπελώνα από την τοπική ομάδα για την 6η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ.

Έγινε ανοικτό παιχνίδι, αφού οι δύο μονομάχοι χωρίς άγχος, έπαιξαν επιθετικά. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό με σουτ του Πρικάκη εκτός μεγάλης περιοχής και πέντε λεπτά αργότερα, ζευγάρωσαν τα τέρματά τους με σουτ του Γρηγορίου. Η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου μείωσε στο 55' όταν από ασίστ του Αναστασίου, ο Νίκος Βούλγαρης σκόραρε αλλά η χαρά κράτησε λίγο καθώς ένα τρίλεπτο πιο μετά, ο Κακαβίτσης έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ στον Αμπελωνιακό. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 82' όταν Φαράντος και Νίκος Βούλγαρης έπαιξαν το “ένα-δύο” και ο τελευταίος πέτυχε δεύτερο προσωπικό κι ομαδικό τέρμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μαλισσόβας είχε δοκάρι στο 68ο λεπτό, ενώ ο ΓΣΑ έχασε σωρεία ευκαιριών. Στο πρώτο μέρος με τους Π. Βούλγαρη, Μαλισσόβα, Χειλά δύο φορές και Ν. Βούλγαρη, στο δεύτερο ημίχρονο με κύριους εκφραστές τους Κουρτέλη και Χειλά.
Οι “κυανόλευκοι” δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη στα μπαράζ ανόδου. Ο τελικός απολογισμός ήταν μία ισοπαλία και πέντε ήττες, με γκολ 4-13. Ωστόσο, αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες και θέτουν πλέον ως στόχο τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών της επόμενης περιόδου ώστε να διεκδικήσουν τον προβιβασμό στη μεγαλύτερη κατηγορία με περισσότερες αξιώσεις.

Συνθέσεις:
Αμπελωνιακός: Βραζιτίκος, Περήφανος, Πρικάκης, Τζιαρτζιάνης (55' Ανατολίτης), Χατζούλης, Νικολακούλης, Γρηγορίου, Τσετιροκλής, Βούκιας (55' Αρσένης), Παλάσκας, Κακαβίτσης.
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος, Κουρτέλης, Ακριβούσης (74' Βασίλης), Πλαβός, Αναστασίου, Τσόγκας, Μαλισσόβας, Π. Βούλγαρης, Ν. Βούλγαρης, Χειλάς (65' Ράπτης).

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής:
Ατρόμητος Παλαμά-Πύδνα Κίτρους 3-1
Αμπελωνιακός-ΓΣ Αλμυρού 3-2

Η τελική βαθμολογία
Πύδνα Κίτρους 13
Ατρόμητος Παλαμά 11
Αμπελωνιακός 8
ΓΣ Αλμυρού 1

 

 

Last modified onSunday, 31 May 2015 19:39