noodles volos banner

Συμφωνίες κι εκκρεμότητες

Οι περισσότερες ομάδες της επόμενης Α' ΕΠΣΘ έχουν κλείσει αναφορικά με το θέμα του προπονητή, είτε κρατώντας αυτόν που τελείωσε τη σεζόν είτε έχοντας συμφωνία με νέο τεχνικό. Κάποιες άλλες περιμένουν να γίνουν γενικές συνελεύσεις ή εκλογές για να παρθεί (ή ανακοινωθεί) η απόφαση. Ας κάνουμε μια περίληψη των όσων έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στους πάγκους των 26 συλλόγων.

Στον Άρη Μελισσατίκων συνεχίζει για δεύτερη σεζόν ο Θανάσης Βλαχόπουλος, στον Ηρακλή Βόλου σταθερός παραμένει ο Γιάννης Φασουράκης που θα ξεκινήσει την πέμπτη του χρονιά στην τεχνική ηγεσία των “κυανόλευκων”, ενώ ο Σάκης Ψαρόμπας τα πήγε εξαιρετικά στους πρώτους μήνες της προπονητικής του πορείας, οπότε η διοίκηση του Σαρακηνού ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Ο Βασίλης Πανόπουλος δεν φεύγει από τον Μαγνησιακό, ο Στέλιος Μαλακασιώτης θα καθοδηγεί ξανά την Αγία Παρασκευή, ενώ ο Σπύρος Φώτου θα βρεθεί για άλλη μία χρονιά στον πάγκο του αγαπημένου του Πανιωνίου.
Νέος προπονητής στη Δήμητρα είναι ο Κώστας Μπράτσος, στον Αίαντα έφυγε ο Λουκάς Κατσαμπέκης που πήγε στους Μυρμιδόνες και ανέλαβε ο Κώστας Στέκας, παραμένει ο Μιχάλης Ανδρωνάς στον Πρωτεσίλαο, όπως και ο μακροβιότερος τεχνικός στο τοπικό στην ίδια ομάδα, ο Χρήστος Αναγνώστου στις Μικροθήβες. Καινούργιος προπονητής στην Αγχίαλο είναι ο Θανάσης Μπίλης που επιστρέφει σε πάγκους του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Όσον αφορά στις νεοφώτιστες ομάδες, ο Γιάννης Γλύκος θα καθοδηγήσει τη Σκόπελο, απομένει η ανακοίνωση για την ανανέωση του Σταύρου Σταμπουλή στη Δάφνη, ο Κώστας Ρέππος θα εργαστεί ξανά στον Απόλλωνα Καναλίων, ενώ ο Σούλης Κατσικαδάμος περιμένει να δει εάν θα μείνει στον Πηλέα.
Από εκεί και πέρα, έχουμε τις εκκρεμότητες. Χωρίς προπονητή είναι ο Θησέας, στη Σκιάθο δεν θα συνεχίσει ο Γιώργος Καλλιακούδας, δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τεχνικό οι Άθλος, Αχιλλέας, Αστέρας, ΑΕ Διμηνίου, Δημητριάδα κι ΑΕ 2002, ενώ στον Διαγόρα εκτός απροόπτου θα συνεχίσει ο Μιχάλης Βαγγόπουλος. Τέλος, η μοναδική ομάδα που δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις είναι ο ΓΣ Αλμυρού, οπότε το θέμα προπονητή έχει πάει παραπίσω, με τον Λευτέρη Καλογήρου να έχει κάνει εξαιρετικό έργο και να περιμένει τις εκλογές του συλλόγου.

Last modified onMonday, 25 May 2015 10:17