noodles volos banner

ΓΣΑ: Ευχαριστίες και κάλεσμα ενόψει του β' τελικού

Ο ΓΣ Αλμυρού ηττήθηκε στον πρώτο τελικό παρά την πολύ καλή απόδοσή του και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 στο σαββατιάτικο επαναληπτικό στην έδρα του, εάν θέλει να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Η διοίκηση του κυανόλευκου συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φίλους του για τη χθεσινή συμπαράσταση στο Διμήνι και απευθύνει κάλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

 

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Αλμυρού ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο του Δήμου Αλμυρού για το βροντερό "παρών" που έδωσε στο γήπεδο του Διμηνίου στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος και τον καλεί εκ νέου στον 2ο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Απριλίου και ώρα 16:00 στο γήπεδό μας στον Αλμυρό. Η σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία και η ομάδα μας το Σάββατο δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς όπου η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο θα είναι ένας από τους πλέον καθοριστικούς παράγοντες για την έκβαση του αγώνα.
Καλούμε λοιπόν τον κόσμο να παραμείνει δυναμικά στο πλευρό της ομάδας μας στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Α.Ε. Διμηνίου και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να προσπαθεί με τη φωνή, τον παλμό και τον ενθουσιασμό του να... σπρώχνει την ομάδα μας στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μόνο με την βοήθεια όλων μας μπορούμε να πετύχουμε. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές χρειάζονται περισσότερο από ποτέ τον κόσμο να είναι δίπλα τους. Ολοι στο γήπεδο, όλοι στο πλευρό του Γ.Σ. Αλμυρού".

 

Last modified onThursday, 16 April 2015 10:32