noodles volos banner

Ο απόηχος της 26ης αγωνιστικής

Ο τελευταίος απόηχος της αγωνιστικής για τη φετινή σεζόν αφού οι περισσότερες ομάδες είπαν “και του χρόνου” μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της 26ης ημέρας της Α' ΕΠΣΘ. Ας δούμε όπως κάθε Δευτέρα τις ομάδες με τη γλώσσα των αριθμών και της στατιστικής...

Στον 1ο όμιλο, η ΑΕ Διμηνίου πήρε τέταρτη νίκη στη σειρά, ενώ κράτησε το μηδέν για 18η φορά στα 24 ματς! Εντός έδρας είχε έντεκα νίκες και μία ισοπαλία, δεχόμενη μόνο δύο τέρματα. Η Σκιάθος είχε δέκατη νίκη στο νησί, όμως έχασε την πρωτιά στο σπίτι της αφού στον πρώτο γύρο είχε μόνο τρίποντα εντός έδρας αλλά στο δεύτερο μέτρησε δύο ισοπαλίες και μία ήττα.
Χωρίς ήττα στο β' μισό του πρωταθλήματος ο Σαρακηνός, με εννιά νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ χθες σημείωσε για τρίτη φορά πέντε γκολ σε έναν αγώνα. Με ισοπαλία έκλεισε τη σεζόν η 5η στον όμιλο Δημητριάς, που ήταν το έκτο Χ, τέσσερα με σκορ 2-2 και δύο με 1-1. Αξιοπερίεργο στοιχείο ότι ο Μαγνησιακός είχε τέσσερις ισοπαλίες, όλες στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος και όλες με το ίδιο σκορ, 1-1! Χωρίς ήττα στην τελευταία τριάδα αγώνων η Αγία Παρασκευή, δέχθηκε τρία γκολ για έκτη φορά, σημείωσε τρία για δεύτερη.
Με δύο τριάρες τελείωσε το πρωτάθλημα ο Πανιώνιος, την Πέμπτη πήρε τη νίκη, χθες έμεινε στην ισοπαλία που ήταν η δεύτερη εκτός έδρας με 3-3. Στο δεύτερο γύρο, μόνο στην πρεμιέρα κέρδισε ο Άρης, στα υπόλοιπα ματς είτε έχασε (επτά) είτε έφερε ισοπαλία (τρία). Στο πρόσφατο καρέ, δέχθηκε από δύο γκολ σε κάθε ματς, τα δύο τα έχασε με 2-0, τα άλλα δύο πήρε βαθμό με 2-2. Σε δεύτερο αγώνα στη σεζόν δέχθηκε πέντε γκολ ο Ηρακλής, στα τρία τελευταία ματς εντός έδρας ηττήθηκε, στα εννιά τελευταία είχε τρεις ισοπαλίες κι έξι ήττες. Η Ιωλκός δεν είχε νίκη εκτός έδρας, παρά μόνο τρεις ισοπαλίες. Στις πέντε τελευταίες εξόδους, δεν βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα.
Περισσότερες νίκες για την ΑΕ Διμηνίου με 19, λιγότερες για την Ιωλκό με 4, περισσότερες ισοπαλίες για Σαρακηνό, Πανιώνιο (7) , λιγότερες ήττες για Σκιάθο, Σαρακηνό (2), περισσότερες για Ιωλκό (16). Καλύτερη επίθεση κι άμυνα η ΑΕ Διμηνίου με 62 γκολ στο ενεργητικό και 7 στο παθητικό, χειρότεροι αριθμοί για την Ιωλκό με 24 γκολ επίθεση και 54 άμυνα.

Στο 2ο όμιλο, ο ΓΣΑ δεν δέχθηκε γκολ στο τελευταίο καρέ αγωνιστικών και συνολικά για δεκαπέντε αναμετρήσεις, ο Αίας έκλεισε τη σεζόν με τρίτη διαδοχική νίκη με ένα γκολ διαφορά και η Δήμητρα έφερε την έκτη της ισοπαλία. Οι τρεις είναι με 1-1 και οι άλλες τρεις χωρίς γκολ. Οι “πράσινοι” δεν βρήκαν δίχτυα στα τελευταία 360 λεπτά.
Δεν κέρδισε στις τελευταίες τέσσερις εξόδους του ο Αστέρας, σε δέκα αγώνες σκόραρε ένα γκολ ο Διαγόρας, ενώ ο Πρωτεσίλαος αναδείχθηκε “πρωταθλητής” στις ισοπαλίες αφού με το χθεσινό 0-0 στην Ευξεινούπολη, έφθασε σε διψήφιο αριθμό! Τρία ματς χωρίς ήττα στο φινάλε για την Αγχίαλο, δύο σερί χαμένα για την ΕΜΑ στο γήπεδό της. Ύστερα από δέκα ήττες και μία ισοπαλία εκτός έδρας, ο Άθλος πανηγύρισε το τρίποντο που τον διατηρεί στην κατηγορία (θα δώσει βεβαίως μπαράζ και θα περιμένει τις ομάδες της Γ' Εθνικής), ενώ η Μακρινίτσα κέρδισε ύστερα από τις 15 Νοεμβρίου. Με 2-1 είχε νικήσει τότε τον Άθλο, με το ίδιο σκορ η δεύτερη νίκη των Πηλιορειτών στο πρωτάθλημα που ήταν χωρίς αντίκρυσμα...
Ο ΓΣ Αλμυρού είχε τις περισσότερες νίκες (17) και τις λιγότερες ήττες (1), την καλύτερη επίθεση με 60 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 12. Τα αρνητικά νούμερα ανήκουν στη Μακρινίτσα που είχε μόνο 2 νίκες και 19 ήττες, τα 18 γκολ που σημείωσε ήταν η χειρότερη επίθεση και τα 83 που δέχθηκε η χειρότερη άμυνα.

Last modified onMonday, 06 April 2015 12:37