noodles volos banner

Αίας-Διαγόρας 2-1

Στη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου έκλεισε τη σεζόν ο Αίας, στην πέμπτη ο Διαγόρας μετά το σημερινό 2-1 υπέρ των γηπεδούχων στη Σούρπη. Ο Διαγόρας προηγήθηκε στο 31ο λεπτό. Κέρδισε πέναλτι, ο  Καπούλας το εκτέλεσε, απέκρουσε ο Τσιώτρας και στην επαναφορά, ο Καμπέρης έκανε πάσα για τον Καπούλα που έστειλε εν τέλει την μπάλα στα δίχτυα. Το 1-1 στο 49' με φαλτσαριστό σουτ του Κατσαβριά από πλάγια θέση και το τελικό 2-1 στο 70' με δυνατό σουτ του Χαλάτση από περίπου 25 μέτρα που πήγε στο “παραθυράκι”. Στο 90' αποβλήθηκαν Κατσαβριάς-Αράπης για διαπληκτισμό.
Για τον Αίαντα, ο Παπαδόπουλος έχασε δύο ευκαιρίες για να σκοράρει και να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, αφού στο 42' είχε σουτ λίγο άουτ, ενώ στο 77' σε τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Για τους φιλοξενούμενους, σουτ του Καπούλα στο 12' απέκρουσε ο Τσιώτρας, στο επόμενο λεπτό ο Καμπέρης έχασε το κοντρόλ από καλή θέση, ενώ στο 61' από φάουλ του Καραπλιάγκου, ο Γιώργης είχε κεφαλιά που εξουδετέρωσε στο “παραθυράκι” ο τερματοφύλακας του Αίαντα. Επίσης, στο 77' ακυρώθηκε γκολ του Γιώργη ως οφσάιντ, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι άνθρωποι του Διαγόρα.

Συνθέσεις:
Αίας: Τσιώτρας, Κοντοβάς, Μπούρας (46' Κωστούλας), Καλοδήμος, Βέργας, Κοντογεωργάκης, Λανάι, Νικογιάννης, Χαλάτσης, Κατσαβριάς, Παπαδόπουλος.
Διαγόρας: Αράπης, Γαλιούρας (60' Αγριοτσιόμπανος), Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Καρατζιόλης, Καραπλιάγκος, Γιώργης, Καπούλας, Καμπέρης, Καραμανλής.