Logo
Print this page

Διαγόρας-Δήμητρα 3-0

Ο Παναγιώτης Κουντούρης άνοιξε το δρόμο της νίκης για τον Διαγόρα Ο Παναγιώτης Κουντούρης άνοιξε το δρόμο της νίκης για τον Διαγόρα

Ο Διαγόρας υπερασπίστηκε για ακόμη μία αγωνιστική την έδρα του με νικηφόρο αποτέλεσμα. Κέρδισε 3-0 τη Δήμητρα σε βαρύ αγωνιστικό χώρο. Το σκορ άνοιξε στο 6ο λεπτό με φάουλ του σπεσιαλίστα Παναγιώτη Κουντούρη από πλάγια θέση, το 2-0 στο 29' με σουτ του Καραπλιάγκου εκτός μεγάλης περιοχής και το τελικό 3-0 στο 90' με τον Τζανή που είχε μπει λίγο νωρίτερα αλλαγή στο ματς.

Για τον Διαγόρα, ο Κουντούρης είχε δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ στο 87', ενώ στο επόμενο λεπτό ο Καμπέρης αστόχησε σε τετ-α-τετ. Για τη Δήμητρα, σουτ του Τιμπλαλέξη στο 11ο λεπτό χτύπησε στο δοκάρι, λίγο αργότερα προβολή του Βογιατζή σταμάτησε στις λάσπες προ της εστίας, ενώ ακολούθησαν στο πρώτο μέρος δύο σουτ των Καρατέεβ, Μ. Παυλίδη εκτός μεγάλης περιοχής που βρήκαν σε ετοιμότητα τον Αράπη. Στην επανάληψη, στο 60' σε σέντρα του Ποζιόπουλου, ο Θωμαΐδης έκανε προβολή κι απέκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.
Στο 75' αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής Κ. Καραβασίλης από τον πάγκο του Διαγόρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα!!! Ο προπονητής Μιχάλης Βαγγόπουλος θέλησε μέσω του magnesiasports να ζητήσει συγγνώμη καθώς πετάχτηκε κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τεχνική ηγεσία και παίκτες του Διαγόρα αφιέρωσαν τη νίκη στον ταμία του συλλόγου, Άκη Καρατζιώλη που απέκτησε δίδυμα, με τις θερμότερες ευχές να του ζήσουν τα νέα μέλη της οικογένειάς του.

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Αράπης, Καραμανλής, Γαλογαύρος, Χολέβας, Κονυντούρης, Πρασσάς, Καραπλιάγκος (90' Αγριοτσόμπανος), Καρατζιόλης, Καπούλας (87' Τζανής), Καμπέρης, Γιώργης (60' Γαλιούρας).
Δήμητρα: Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Μ. Παυλίδης (46’ Αρτ. Νικηφοράκης-65’ Πιπινής), Κ. Παυλίδης, Καρατέεβ, Θωμαΐδης, Τιμπλαλέξης, Ποζιόπουλος, Βογιατζής, Χατζέλας (75' Παρίσης), Σιαμέτης.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]