noodles volos banner

Άθλος-Αετός 3-0

Σημαντικό τρίποντο για τον Άθλο στο ντέρμπι παραμονής. Η αλμυριώτικη ομάδα κέρδισε 3-0 και προσπέρασε τον Αετό στη βαθμολογία, αυξάνοντας έτσι τις ελπίδες της για να κρατηθεί στην κατηγορία. Ο Αετός απείλησε στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Τσιουρή που απέκρουσε λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος ο Δήμας, στη συνέχεια ο Κατσίκας δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ το σκορ άνοιξε στο 41ο λεπτό με πλασέ του Νικολάου. Ο Καμπουρίδης -που στο πρώτο γκολ ήταν δημιουργός-από κοντά έκανε το 2-0 στο 67', ύστερα από κόρνερ του Καραδήμα, οι γηπεδούχοι του Βαγγέλη Επίσκοπου έχασαν στη συνέχεια αρκετές ευκαιρίες και πέτυχαν τρίτο γκολ με σουτ του Δήμα στο 76' που χτύπησε στο γόνατο του Κοτρώνη κι άλλαξε πορεία. Για τον Αετό, αποβλήθηκε ο Καραγιάννης στο 85'. Δέχθηκε την πρώτη κίτρινη για τάκλιν και τη δεύτερη για διαμαρτυρία στην ίδια φάση.

Συνθέσεις:
Άθλος: Γκόγκος, Μπέης, Δημόπουλος, Πλασταράς, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Δήμας, Νικολάου (67' Επίσκοπος), Χρυσοστομίδης, Φωτιάδης (72' Ξυνός), Καμπουρίδης (78' Δάρας).
Αετός: Γκαβόπουλος, Ν. Ζήσης, Γ. Βλαχάβας (70' Χρ. Ζήσης), Καρυπίδης, Κοτρώνης, Μαρούγκας, Τσιουρής, Μαρούφ, Κατσίκας (46' λ.τρ. Καραγιάννης), Ταμπάκου, Παπαδόπουλος.