noodles volos banner

Μπλόκο στην Αγριά για την ΑΕ Διμηνίου

Η επιστροφή του Θησέα στη φυσική του έδρα, το γήπεδο της Αγριάς, συνοδεύτηκε με νίκη 2-1 επί της ΑΕ Διμηνίου στο πρωινό σημερινό αγώνα της Α' ΕΠΣΘ που είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Με το αποτέλεσμα αυτό, η διμηνιώτικη ομάδα απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την κορυφή, ειδικά σε περίπτωση που η Σκιάθος νικήσει αργότερα.

Δοκάρι για την ΑΕΔ σε προβολή του Μοράλες λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι στο 55' με τον Χάνο να σουτάρει στο οριζόντιο. Ο Θησέας προηγήθηκε στο 64' με γκολ του Κατσιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής ύστερα από πάσα του Λιάρου, η ΑΕΔ ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη στο 74' και το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 84ο λεπτό με προβολή του Βαλωτή που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Αγριάς.

Η ΑΕΔ μετρούσε μία ήττα έχοντας δεχθεί τρία γκολ σε 16 αγώνες, αλλά τις τελευταίες πέντε ημέρες έχει δύο ήττες και τρία γκολ στο παθητικό στα ματς με Σαρακηνό και Θησέα. Τέλος, οι άνθρωποι του Θησέα θέλουν να αφιερώσουν τη σημερινή τους νίκη στον κόσμο της ομάδας που είχε μεγάλη προσέλευση στην Αγριά, υποστηρίζοντας τους “πράσινους” με πολύ παλμό και χωρίς ακρότητες.

Συνθέσεις:
Θησέας: Κουτσιρίμπας, Σιδηρόπουλος, Μούτος, Φασούλας, Ελευθερίου, Σούδης, Κατσιώτης (90' Σ. Οικονόμου), Χάνος (70' Κόκκας), Βαλωτής, Λιάρος, Ισά (80' Παπαϊωάννου).
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Αναστασίου (80' Μόσιος), Βητόπουλος, Μοράλες, Φαρασόπουλος, Σατελιάν, Αποστολίδης, Αξιώτης (70' Τανάγιας), Τσουκάλης, Τσεκούρας (55' Σαμαράς).