noodles volos banner

Αγχίαλος-ΓΣ Αλμυρού 0-6

Γιάννης Αντζούρης και Μάνθος Χειλάς πέτυχαν τα πέντε από τα έξι γκολ του ΓΣΑ στη σημερινή συνάντηση Γιάννης Αντζούρης και Μάνθος Χειλάς πέτυχαν τα πέντε από τα έξι γκολ του ΓΣΑ στη σημερινή συνάντηση

Μετά την γκέλα της περασμένης αγωνιστικής, ο ΓΣ Αλμυρού σήμερα ήταν υποψιασμένος... Όχι μόνο κέρδισε πολύ εύκολα στη Ν. Αγχίαλο την τοπική ομάδα, αλλά έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω, καλή ανάπτυξη με αρκετούς συνδυασμούς. Το ματς κρίθηκε από το πρώτο μέρος, όταν οι φιλοξενούμενοι σκόραραν τέσσερις φορές, ενώ ο Μάνθος Χειλάς με το σημερινό χατ τρικ που σημείωσε, έφθασε στα 13 γκολ.

Μόλις στο 2ο λεπτό το 0-1 με σέντρα του Ράπτη και κεφαλιά του Αντζούρη μπροστά στο τέρμα. Το 0-2 στο 22' όταν ο Αναστασίου βρήκε με σέντρα ακριβείας τον αμαρκάριστο Ράπτη στην καρδιά της άμυνας κι αυτός με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Ο Χειλάς με πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 0-3 στο 40' και ο Αντζούρης με πλασέ στην κίνηση το 0-4 στο 45' ύστερα από σέντρα-σουτ του Αναστασίου. Στην επανάληψη, ο ΓΣΑ έφθασε σε ακόμη δύο τέρματα, με τον Χειλά. Στο 68ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Τσαρδακά και στο 77ο λεπτό με πλασέ ύστερα από κάθετη πάσα-ασίστ του Τσιάτσιου.

Το ματς εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο του Αλμυρού, που από το πρώτο λεπτό πίεσε ψηλά και είχε εξαιρετική παρουσία. Ευκαιρίες χάθηκαν επίσης στο 18' με τον Αντζούρη, στο 37' με τον Χειλά, στο 53' με τον Φαράντο, στο 55' με τον Βούλγαρη, στο φινάλε με τον Κυριάκο. Για τη νεανική Αγχίαλο, ένα μακρινό σουτ του Κολώνη έφυγε λίγο άουτ στο 63ο λεπτό.

Το ματς παρακολούθησαν εκατοντάδες φίλαθλοι, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν η τελευταία φετινή έξοδος για τον ΓΣΑ αφού στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιτικές, οι "κυανόλευκοι" έχουν τρία ματς στην έδρα τους και το ρεπό στο β' γύρο.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Ρωμανός, Αγγελαδάκης (46' λ.τρ. Στατήρας), Μαυρόπουλος, Στεργίου, Τσαρδακάς, Γιαννούχος, Καραγιώργος, Πατσιαούρας (46' Τοκαλής), Κολώνης, Τσακόγιας (56' λ.τρ. Βέτσικας), Φούκης.
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος, Κουρτέλης, Κυριάκος, Γρούνας, Τσιάτσιος, Ράπτης (63' Κρανάς), Αναστασίου (70' λ.τρ. Πλαβός), Αντζούρης (60' Μαλισσόβας), Π. Βούλγαρης, Χειλάς.