noodles volos banner

Κοντογιάννης: "Πάθος για το παραπάνω"

Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ΑΕ Διμηνίου στον τελικό ο Γιάννης Κοντογιάννης. Απέκρουσε το πρώτο πέναλτι στη ...ρώσικη ρουλέτα και είχε σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο 28χρονος γκολκίπερ που έχει παίξει σε όλα τα φετινά ματς των “κιτρινόμαυρων” μίλησε στο magnesiasports για τον αγώνα που προηγήθηκε κι αυτόν που ακολουθεί με τον Σαρακηνό.

 

Για τον τελικό Κυπέλλου, ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε το Κύπελλο και θα έλεγα ακόμη πιο ευτυχισμένος γιατί ήταν το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο για εμένα. Στους δύο προηγούμενους τελικούς δεν είχα αγωνιστεί ενώ αυτή τη φορά ήμουν από τους πρωταγωνιστές και μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Θεωρώ ότι δίκαια κατακτήσαμε το Κύπελλο και τώρα κοιτάμε μπροστά αφού μάς έχει μείνει ο στόχος του πρωταθλήματος”.
Για τον αυριανό αγώνα με τον Σαρακηνό, ήταν σαφής: “Το ματς του Σαββάτου είναι πολύ πιο δύσκολο. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα σε δύσκολη έδρα. Πιστεύω ότι εάν φύγουμε νικητές, θα είμαστε το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλό μας”.
Σχετικά με την πορεία πρωταθλητισμού της ΑΕΔ την τρέχουσα περίοδο και την τελική ευθεία της κατηγορίας, δήλωσε: “Έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να τερματίσουμε στην κορυφή του 1ου ομίλου. Οι παίκτες της ΑΕ Διμηνίου έχουν όρεξη και βλέψεις για διάκριση, παίζουν με πάθος και θέλουν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω, την αλλαγή κατηγορίας. Στόχος μας είναι η άνοδος. Βήμα βήμα θα μπορέσουμε να τον υλοποιήσουμε εάν συνεχίσουμε την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε”.
Τέλος, ερωτηθείς για τη δική του βασική παρουσία στην ομάδα, απάντησε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕ Διμηνίου που με εμπιστεύτηκε από την αρχή της περιόδου. Προσωπικά δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ στις προπονήσεις και θεωρώ ότι αυτή η δουλειά βγαίνει στους αγώνες. Είμαι χαρούμενος με το κλίμα που έχω βρει στην ομάδα και τους συμπαίκτες που έχω”.

 

Last modified onFriday, 27 February 2015 12:13