noodles volos banner

Μακρινίτσα-Πρωτεσίλαος 1-5

“Πεντάσφαιρος” ο Πρωτεσίλαος, πέρασε με 5-1 από το γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Η Μακρινίτσα άνοιξε το σκορ όταν στο 30ό λεπτό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σαραφίδη από τον Σαμουρδάνη. Από την άσπρη βούλα ο Μεταξάς ήταν εύστοχος. Η απάντηση τρία λεπτά αργότερα με πλασέ στην κίνηση του Μαρικλέν ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Θ. Κόρκου.

Στο 49' ο Μαρικλέν πέτυχε ωραίο προσωπικό τέρμα. Πήρε την μπάλα κάτω από το κέντρο, πέρασε τρεις αντιπάλους και έκανε το 1-2, ενώ ένα πεντάλεπτο αργότερα, έφθασε στο χατ τρικ, με πλασέ σε σέντρα του Χρ. Παναγιώτου. Κατά την προσφιλή της συνήθεια, η πηλιορείτικη ομάδα έπαθε μπλακ-άουτ και έτσι, το σκορ πήρε διαστάσεις. Στο 60' το 1-4 με το πρώτο γκολ του Χριστέλου (κεφαλιά) με τη φανέλα του Πρωτεσιλάου και στο 79' το 1-5 με τον Χρ. Παναγιώτου.

Από τη Μακρινίτσα, εκφράστηκαν συγχαρητήρια για τη διαιτησία του Παλιούρα, ενώ ο Πρωτεσίλαος είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο εικοσάλεπτο. Κεφαλιά του Γ. Παναγιώτου απέκρουσε στη γραμμή του τέρματος ο Πουρνάρας, κεφαλιά του Κ. Κόρκου πάλι στη γραμμή έδιωξε ο Αρβανίτης, ενώ ο Γ. Παναγιώτου σε τετ-α-τετ είχε χλιαρό πλασέ.

Συνθέσεις:
Mακρινίτσα: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Πουρνάρας (46' λ.τρ. Γ. Μαστακούλης)), Κ. Ντελάκος, Μεταξάς, Ψήφος, Ματζιούρας (60' λ.τρ. Αλεξάνογλου), Κοπάνας, Γ. Ντελάκος (50' Φράγκος), Παπακώστας, Ευγ. Σαραφίδης.
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης., Θ. Κόρκος, Σαμουρδάνης (58' Βίτσος), Κ. Κόρκος, Χριστέλος, Σιαμανίκος (65' Τσουβαλιάς), Μιχόπουλος, Χρ. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου (70' Σούσκο), Μαρικλέν.