noodles volos banner

Κυριάκος: "Σημαντικοί οι τέσσερις βαθμοί στα δύο ντέρμπι"

Το ρόστερ του ΓΣ Αλμυρού απαρτίζεται από πολλούς έμπειρους κι αξιόλογους ποδοσφαιριστές με μεγάλη διαδρομή στον κυανόλευκο σύλλογο και το τοπικό ποδόσφαιρο, έχοντας δώσει τα διαπιστευτήριά τους σε υψηλότερο επίπεδο. Ένας εξ αυτών είναι ο Αργύρης Κυριάκος. Ο 35χρονος παίκτης, που μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις και φέτος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ήταν το πρόσωπο του αγώνα το περασμένο Σάββατο. Σημείωσε με κεφαλιά το γκολ της νίκης του ΓΣΑ επί του Αίαντα, ενώ δύο φορές έκοψε την μπάλα σε σουτ αντιπάλων λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος. Η παρουσία του ήταν εξαιρετική σε ακόμη ένα ματς.

 

Ο Κυριάκος έχει κατακτήσει με τον ΓΣΑ τον τίτλο του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΘ το 2010-11 και με τον Πύρασο τα δύο προηγούμενα χρόνια. Γύρισε φέτος στην ομάδα της καρδιάς του με στόχο να συνεχίσει το σερί των τίτλων του... Μαζί με τον Γρούνα έχουν συνθέσει ένα κεντρικό δίδυμο με μεγάλη εμπειρία που ξέρει πώς να κινηθεί στον αγωνιστικό χώρο και “ευθύνεται” σε μεγάλο βαθμό για την καλή αμυντική παρουσία των “κυανόλευκων”. Όταν χρειάζεται, ο Κυριάκος μπορεί να δώσει λύσεις και στο σκοράρισμα όπως συνέβη στο ντέρμπι με τον Αίαντα.

Μιλώντας στο magnesiasports, ο εκ των αρχηγών του ΓΣΑ επισήμανε: “Η νίκη μας στη Σούρπη ήταν σημαντική, όπως σημαντικό ήταν και το γεγονός ότι δεν χάσαμε την προηγούμενη αγωνιστική στην Ευξεινούπολη. Βγάλαμε τα δύο εκτός έδρας ντέρμπι με τέσσερις βαθμούς και είμαστε ξανά στην πρώτη θέση, εκεί που θέλουμε να παραμείνουμε μέχρι το τέλος. Πήραμε μικρό προβάδισμα αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και την πρώτη θέση διεκδικούν τέσσερις ομάδες. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά για να πετύχουμε το στόχο μας, που σε πρώτη φάση είναι η κορυφή του 2ου ομίλου αλλά θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στη σεζόν με την κατάκτηση του τίτλου και τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου”.
Αναφορικά με τη δική του ομάδα είπε: “Το ρόστερ μας αποτελείται από έμπειρους παίκτες που ξέρουν τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού και νεαρούς ταλαντούχους που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Με τις προσθήκες που έγιναν τον Ιανουάριο, θεωρώ ότι είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις και μένει να το αποδείξουμε στο γήπεδο στα επτά επόμενα παιχνίδια μας με μοναδικό στόχο ισάριθμες νίκες”.
Τέλος, ερωτηθείς για το 2ο όμιλο ανέφερε: “Μπορεί στην αρχή κάποιοι να υποτίμησαν το 2ο όμιλο λέγοντας ότι θα είναι εύκολο πρωτάθλημα, έχω όμως να πω ότι είναι πολύ ανταγωνιστικός και δύσκολος. Υπάρχουν ομάδες που στηρίζονται στην πολύ καλή τους εντός έδρας παρουσία και κάθε παιχνίδι κρύβει τις δυσκολίες του. Λείπει το καλό θέαμα από τα περισσότερα παιχνίδια, όμως το ενδιαφέρον είναι μεγάλο”.

 

 

Last modified onTuesday, 10 February 2015 11:09