noodles volos banner

"Την επίθεση του Αίαντα, δεν τη διαθέτει άλλη ομάδα"

Στην κορυφή της κατάταξης στον 1ο όμιλο φιγουράρει ο Αίας Σούρπης, στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ και στους δύο ομίλους ο Θανάσης Παπαδόπουλος. Ο επιθετικός του Αίαντα έχει πετύχει δύο χατ τρικ στις ισάριθμες τελευταίες εξόδους των “κιτρινόμαυρων” και έχει φθάσει στα 18 γκολ. Για την προσωπική του επίδοση στο σκοράρισμα, τον Αίαντα, το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί αλλά και το πρωτάθλημα, ο έμπειρος φορ (με θητεία δύο φορές στον Πρωτεσίλαο, μία σεζόν στον ΓΣΑ στη Δ' Εθνική και τα τελευταία χρόνια στη Σούρπη) μίλησε σήμερα στο magnesiasports.

-Θανάση, για την ομάδα σας ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΓΣΑ. Θεωρείς ότι θα είναι καθοριστικό για τη μάχη του τίτλου;
-Είναι ένα από τα οκτώ παιχνίδια που απομένουν. Δεν θα έλεγα το καθοριστικό καθώς τον τίτλο θα πάρει η πιο σταθερή μέχρι τέλους ομάδα. Ωστόσο είναι ένας κρίσιμος αγώνας που όποιος τον πάρει, θα έχει το βαθμολογικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια.

-Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί αυτό το ματς;
-Σίγουρα δεν θα είναι παιχνίδι που θα έχει το πολύ καλό θέαμα. Ξέρουμε τον Αλμυρό σαν ομάδα, θεωρώ ότι ο αγώνας θα κριθεί στη δύναμη, στο ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη, ποια ομάδα θα είναι πιο μαχητική στον αγωνιστικό χώρο.

-Ο Αίας είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις, πρώτος ή δεύτερος. Περιμένατε αυτή την πορεία να διεκδικείτε τον τίτλο;
- Ναι το περιμέναμε γιατί η ομάδα της Σούρπης διαθέτει πολύ καλό υλικό, έχουμε βρει χημεία μεταξύ μας, το ρόστερ αποτελείται από πολύ έμπειρες μονάδες και θα έλεγα ότι την επιθετική γραμμή που έχει ο Αίας, δεν τη διαθέτει άλλος σύλλογος. Είμαστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία μας, αν και θα μπορούσαμε να έχουμε μερικούς ακόμη βαθμούς όπως στο ματς του πρώτου γύρου με τον Αλμυρό όταν χάσαμε τρία πέναλτι, αλλά σημασία έχει να συνεχίσουμε με το ίδιο καλό πρόσωπο ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε μια ιστορική επιτυχία.

-Αναφέρθηκες στην επίθεση. Η τριάδα Παπαδόπουλος, Κατσαβριάς, Κωστούλας έχει πετύχει τα 24 από τα 38 γκολ της ομάδας. Βρίσκεστε με κλειστά τα μάτια;
-Γνωρίζουμε όλοι την ικανότητα του Κωστούλα που μας δίνει μεγάλη βοήθεια με γκολ και ασίστ, με τον Κατσαβριά παίζουμε πολλά χρόνια μαζί και βρισκόμαστε με μεγάλη ευκολία σαν δίδυμο. Όλοι οι παίκτες έχουμε το ρόλο μας στην ομάδα και πιστεύω ότι βγαίνει αυτό με τον καλύτερο τρόπο στο γήπεδο.

- Είσαι πλέον πρώτος σκόρερ της Α' Κατηγορίας. Σε ενδιαφέρει να βγει πρώτος σκόρερ;
- Φέτος μπορώ να πω ότι ...με πηγαίνει η μπάλα, για αυτό έχω αρκετά μεγάλη παραγωγικότητα όσον αφορά στο σκοράρισμα. Σίγουρα θα ήθελα να βγω πρώτος σκόρερ στην κατηγορία, είναι ένας προσωπικός τιμητικός τίτλος. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο όμως είναι τα γκολ μου να είναι χρήσιμα για να πετύχει ο Αίας το στόχο του.

-Τέλος, το φετινό πρωτάθλημα με τη νέα του μορφή, πώς το κρίνεις;
-
Δεν μπορώ να πω ότι το πρωτάθλημα είναι καλό φέτος. Υπάρχουν δυνατές ομάδες στον όμιλό μας αλλά και κάποιες άλλες που δεν θα έπρεπε να είναι στην Α' Τοπική. Καλύτερα ήταν σε έναν όμιλο, ήταν πιο ανταγωνιστική η κατηγορία και είχαμε την ευκαιρία να αγωνιζόμαστε με όλους τους αντιπάλους.

Φ.Γ.