noodles volos banner

H απάντηση του ΓΣΑ

Δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της Δήμητρας η διοίκηση του ΓΣ Αλμυρού. Εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στην οποία αναφέρονται τα εξής: "Με αφορμή τον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων Δήμητρας Ευξεινούπολης και Γ.Σ.Αλμυρού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους φιλάθλους του Αλμυρού όσο και της Ευξεινούπολης (οργανωμένους και μη) οι οποίοι σε συντριπτική πλειοψηφία έδειξαν μία συμπεριφορά άψογη έτσι όπως επιβάλλεται να γίνεται σε όλα τα γήπεδα.
Η σωστή συμπεριφορά των φιλάθλων αλλά και η παρουσία του Δημάρχου Αλμυρού Κου Εσερίδη που παραβρέθηκε στον χθεσινό αγώνα για άλλη μια φορά, είχαν σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι να εξελιχθεί ομαλά και να μην υπάρχουν τα επεισόδια και οι προπηλακισμοί που γινόταν τα τελευταία χρόνια. Αντιθέτως απαράδεκτη ήταν η συμπεριφορά ορισμένων μελών της διοίκησης της Δήμητρας οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα εξύβρισαν ποδοσφαιριστές αλλά και μέλη της διοίκησης του Αλμυρού, αλλά ακόμα και μια μέρα μετά συνεχίζουν μέσα από κοινωνικά δίκτυα να προσβάλουν ανθρώπους του συλλόγου προσπαθώντας να πολώσουν το κλίμα ανάμεσα σε δύο ομάδες των οποίων παίχτες, παράγοντες και φίλαθλοι συνυπάρχουν καθημερινά στην πόλη μας.
Δεν θα σας κάνουμε το χατίρι να πέσουμε σ αυτό το επίπεδο. Εμείς σας αγαπάμε, και παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε να είμαστε μια παρέα, γιατί αυτό που έχουμε χρέος στην κοινωνία μας και ειδικά μέσα από τους συλλόγους που εκπροσωπούμε δεν είναι να διχάζουμε κοινωνίες αλλά να δείξουμε στα παιδιά μας ότι ο αθλητισμός είναι υγεία. Τέλος όσον αφορά το παιχνίδι το μόνο που θα θέλαμε να επισημάνουμε στον Κύριο Δημητριάδη είναι, ότι καλό θα ήτανε να μην επιτρέπει τέτοιο αντιαθλητικό και επικίνδυνο παιχνίδι που μπορεί κάποια στιγμή να αποβεί μοιραίο και για τις δύο ομάδες".