noodles volos banner

"Εάν δεν χάσουμε στα ντέρμπι, έχουμε προβάδισμα για την 1η θέση"

Όλη η σεζόν παίζεται σε δύο ματς για τον ΓΣΑ. Αυτό είναι το μήνυμα στον Αλμυρό καθώς οι "κυανόλευκοι" που φιγουράρουν στην 1η θέση του 2ου ομίλου, στο +1 από τον Αίαντα και στο +3 από τη Δήμητρα, αγωνίζονται με τους δύο διεκδικητές της κορυφής και μάλιστα εκτός έδρας. Πρώτα την Κυριακή στην Ευξεινούπολη κι έπειτα στη Σούρπη.

Είναι οι δύο αναμετρήσεις που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό εάν θα συνεχιστεί η αγωνία στον όμιλο με τρεις διεκδικητές ή θα ξεχωρίσει κάποια ομάδα. Ο ΓΣΑ προχώρησε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σε σημαντικές προσθήκες ώστε να "γεμίσει" το ρόστερ του με έμπειρους και αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Απέκτησε τον Νίκο Βούλγαρη, τον Φώτη Πλαβό, τον Σωτήρη Πλακαρό, τον Βασίλη Αναστασίου, ενώ με την ομάδα προπονείται ο Γιάννης Αντζούρης που θα αποκτηθεί εφόσον μείνει ελεύθερος από τους Μυρμιδόνες.
Στο magnesiasports μίλησε ένα από τα αποκτήματα του Ιανουραίου, ο Νίκος Βούλγαρης. Ο 27χρονος επιτελικός μέσος, που επέστρεψε στον ΓΣΑ, θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Δήμητρα, ομάδα της οποίας τη φανέλα φορούσε μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι. Για το μεγάλο ντέρμπι της πόλης, ανέφερε: "Είναι γεγονός ότι το ματς με τη Δήμητρα κι αυτό που ακολουθεί με τον Αίαντα θα κρίνουν κατά πολύ πως θα εξελιχθεί ο όμιλος. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί, προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ο ΓΣΑ είναι στην κορυφή, οπότε θα έλεγα ότι το άγχος το έχουν οι άλλες ομάδες".
Για το πού θα κριθεί ο αγώνας στην Ευξεινούπολη, είπε: "Σημαντικό ρόλο θα παίξει η εμπειρία των παικτών που θα αγωνιστούν στο ντέρμπι και θα κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στις στημένες φάσεις. Το μεγαλύτερο μέρος των γκολ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, και στο τοπικό, σημειώνονται από στημένες φάσεις, οπότε εκεί θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί, σε άμυνα κι επίθεση".
Ερωτηθείς για τον όμιλο, απάντησε: "Εάν δεν χάσουμε στα δύο ματς που έχουμε μπροστά μας, έχουμε προβάδισμα για την πρώτη θέση. Όμως στον όμιλο δεν υπάρχουν μόνο τρεις ομάδες. Σύλλογοι όπως ο Αστέρας, ο Πρωτεσίλαος, οι Μυρμιδόνες, ο Διαγόρας έχουν δείξει πως διαθέτουν πολύ δυνατές ομάδες, κυρίως στο γήπεδό τους. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Εμείς κοιτάμε να βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τα ντέρμπι που ακολουθούν είναι σημαντικά αλλά θεωρώ ότι η μάχη για την κορυφή δεν θα κριθεί από αυτά, έχει αρκετό δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα".
Τέλος, για την επιστροφή του στον ΓΣΑ, επισήμανε: "Έχω παίξει δέκα χρόνια στον Αλμυρό, με όλους τους παίκτες είμαι φίλος, βρήκα ίδια πρόσωπα στη διοίκηση, γνωρίζω την ομάδα πολύ καλά και δεν είχα κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της".

Φ.Γ.

Last modified onTuesday, 27 January 2015 11:12