noodles volos banner

Σκιάθος-Θησέας 0-0

Ισόπαλο χωρίς γκολ το μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής που άφησε πλέον Σκιάθο και Θησέα στο -5 από την ΑΕ Διμηνίου. Έγινε μέτριο από πλευράς θεάματος ματς, με πολλά φάουλ και ελάχιστες φάσεις. Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν επηρεασμένες από τη μεγάλη αγωνιστική απραξία και τους έλειψε η τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σκιάθος είχε την καλύτερη στιγμή της με σουτ του Ντερβίσι που απέκρουσε ο Κουτσιρίμπας, ενώ προσπάθεια του Ν. Μιαρίτη ανακόπηκε σε κόρνερ από αμυντικό. Για τους φιλοξενούμενους σουτ του Κόκκα στο 80' έφυγε λίγο άοιυτ. Για μία περίπτωση πέναλτι σε χέρι διαμαρτυρήθηκαν οι αντίπαλοι στο πρώτο μέρος, με τον διαιτητή Δημητριάδη να θεωρεί ότι ήταν ακούσιες οι περιπτώσεις, ενώ ο Θησέας είχε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο ματς. Βασικός, ο Χάνος, αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος οι Ισά, Σιδηρόπουλος για τους "πράσινους". Από τη διοίκηση του Θησέα εκφράστηκαν ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία από τη Σκιάθο.
Συνθέσεις:
Σκιάθος: Νικολαϊδης, Ασλάνογλου, Δ. Μιαρίτης, Κουτσογιάννης, Καμπουρέλης, Γκίνης (80' Ζάνης), Τσάγγαρης (65' Ντερβίσι), Καλλιακούδας, Σκέμπι, Γκάγκας, Αραμπατζής (35' λ.τρ. Ν. Μιαρίτης).
Θησέας: Κουτσιρίμπας, Καράτσαλος, Μούτος, Φασούλας, Ελευθερίου (48' λ.τρ. Ισά), Χάνος, Δανιλόπουλος (88' Σιδηρόπουλος), Λιάρος (14' λ.τρ. Σούδης), Βαλωτής, Κόκκας, Κατσιώτης.

Last modified onSunday, 11 January 2015 12:40