noodles volos banner

Σούπερ κίνηση για Θησέα, απέκτησε τον Χάνο

Σούπερ μεταγραφή για τον Θησέα! Απέκτησε τον Άκη Χάνο, ο οποίος χθες έμεινε ελεύθερος από τον Πύρασο και σίγουρα είναι ένας από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα της Αγριάς. Μαζί με τον Λιάρο, συμπαίκτες πέρυσι στον Πύρασο, συνθέτουν πλέον ένα πολύ δυνατό δίδυμο στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Ο Χάνος την τελευταία διετία ήταν ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην Α' ΕΠΣΘ και βασικό στέλεχος του πρωταθλητή Πυράσου. Με την εμπειρία και την αγωνιστική του ποιότητα, μπορεί να προσφέρει στο σύνολο του Αντώνη Μάνδαλου ηρεμία, σωστή κυκλοφορία της μπάλας και καλές μεταβιβάσεις. Αποτελεί συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε άμυνα κι επίθεση και πολύτιμο "εργαλείο" για κάθε προπονητή. Θυμίζουμε ότι ο Θησέας έχει ήδη αποκτήσει και τον Ηλία Ισά από την Ιωλκό.

Αλιάτης: "Δεν παραχωρείται κανένας, μιλάμε μόνο με διοικήσεις"
Ο Θησέας ...παίζει πολύ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τόσο για προσθήκες παικτών στο ρόστερ του όσο και για αποχωρήσεις.  Ο πρόεδρος των "πρασίνων" της Αγριάς επικοινώνησε με το Magnesiasports και ξεκαθάρισε τη θέση της ομάδας του. Συγκεκριμένα είπε: "Το τελευταίο διάστημα έχουμε διαβάσει διάφορα δημοσιεύματα για δήθεν ενδιαφέρον του Θησέα για παίκτες άλλων ομάδων αλλά και άλλων συλλόγων για παίκτες του Θησέα και συγκεκριμένα τον Βαλωτή. Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι αυτά τα δημοσιεύματα απέχουν από την πραγματικότητα, έχουν γραφτεί για να δημιουργηθούν εντυπώσεις και εκ του πονηρού. Ο Θησέας απευθύνεται πρώτα στη διοίκηση της ομάδας για όποιον παίκτη ενδιαφέρεται και δεν έχει σκοπό να χαλάσει τις άριστες σχέσεις συνεργασίας του με τα τοπικά σωματεία. Επίσης, δεν παραχωρείται κανένας ποδοσφαιριστής και πολύ περισσότερο ο Βαλωτής, ενώ δεν έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση στη διοίκησή μας".