noodles volos banner

Θησέας-Πανιώνιος 3-0

Ακόμη μία εντός έδρας νίκη για τον Θησέα που έχει το απόλυτο των βαθμών στο γήπεδό του και συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στη διεκδίκηση του τίτλου. Στο 4ο λεπτό, ο Κόκκας εκτέλεσε γρήγορα φάουλ κι έπιασε ...στον ύπνο την άμυνα, με τον Λιάρο να σκοράρει με πλασέ το 1-0. Ο σκόρερ πέντε λεπτά αργότερα αποχώρησε τραυματίας με διάστρεμμα. Τα άλλα τέρματα για τους “πράσινους “μέσα σε ένα τρίλεπτο στο δεύτερο μέρος. Στο 63', ο Δανιλόπουλος το 2-0 με βολ-πλανέ και στο 65' ο Βαλωτής με πλασέ το 3-0 ύστερα από σέντρα του Κατσιώτη.

Από πλευράς Θησέα, μάς αναφέρθηκε ότι η ομάδα της Αγριάς είχε τον έλεγχο του αγώνα που έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα κι έχασε ευκαιρίες στο ξεκίνημα του β' μέρους με τους Δανιλόπουλο, Παπαϊωάννου, Βαλωτή. Από πλευράς Πανιωνίου, υπήρξαν διαμαρτυρίες για τη φάση του πρώτου τέρματος καθώς επισημάνθηκε πως η διαιτητής μιλούσε με τους αμυντικούς όταν εκτελέστηκε το φάουλ, ενώ έγινε λόγος για αρκετά καλή εμφάνιση με δεδομένο ότι υπήρχαν έξι απουσίες λόγω εργασίας σήμερα βασικών παικτών. Ευκαιρία για την ισοφάριση έχασαν ο Νικούδης στο α' και ο Πέτσης στο β' ημίχρονο.

Σε επικοινωνία με το magnesiasports, ο πρόεδρος του Θησέα, Τάκης Αλιάτης ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα με υγεία κι ευτυχία, ενώ ο προπονητής του Πανιωνίου, Σπύρος Φώτου μετέφερε το μήνυμα για Χρόνια Πολλά, Καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο.

thpan