noodles volos banner

Σκιάθος-Σαρακηνός 4-1

Γκίνης, Ν. Μιαρίτης και Ντερβίσι πέτυχαν σήμερα τα τρία πρώτα γκολ για τη νησιώτικη ομάδα Γκίνης, Ν. Μιαρίτης και Ντερβίσι πέτυχαν σήμερα τα τρία πρώτα γκολ για τη νησιώτικη ομάδα

Πανίσχυρη παρουσιάζεται στην έδρα της η Σκιάθος έχοντας το απόλυτο των βαθμών. Σήμερα το πρωί κέρδισε 4-1 τον Σαρακηνό και παρέμεινε στη δεύτερη θέση και στο -3 από την κορυφή, πάντα σε απόσταση βολής από την ΑΕ Διμηνίου. Οι νησιώτες ήλεγξαν το ματς και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με 2-0, χάρη σε τέρματα που σημειώθηκαν από στημένες φάσεις. Στο 15', ο Τσάγγαρης -που αργότερα τραυματίστηκε κι αντικαταστάθηκε νωρίς- εκτέλεσε κόρνερ και ο Νίκος Μιαρίτης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 35', από φάουλ του Σκέμπι, ο Γκίνης σκόραρε με το κεφάλι.
Ο Σαρακηνός μείωσε νωρίς στο β' ημίχρονο, στο 55ο λεπτό. Ο Ακτσιαλής έκανε το κόρνερ και με κεφαλιά ο Νίκος Δενελάβας -που αποχώρησε τραυματίας ένα δεκάλεπτο πιο μετά-, βρήκε δίχτυα. Όμως η ομάδα του Γιώργου Καλλιακούδα “καθάρισε” το ματς με άλλα δύο τέρματα από τους παίκτες της επιθετικής της γραμμής. Στο 78' ο Σκέμπι πάσαρε στον Ντερβίσι κι αυτός με πλασέ έκανε το 3-1 και στο 83' ο Σκέμπι, με ψηλοκρεμαστό πλασέ εκτός μεγάλης περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

sksar