noodles volos banner

"Καλύτερη η συνέχεια εάν κερδίσουμε το Σάββατο"

Με 3-1 έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις τελευταία αγώνες που έδωσε ο Ηρακλής Βόλου! Αρχικά κέρδισε με το σκορ αυτό τον Μαγνησιακό, έπειτα πήρε τρίποντο επί του Πανιωνίου και την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε 3-1 στη Σκιάθο. Το Σάββατο, η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη κοντράρεται με την ΑΕ 2002, έχοντας τον ίδιο απολογισμό με την αντίπαλό της.
Ο προπονητής των "κυανόλευκων" της Νέας Ιωνίας ανέφερε στο magnesiasports για το προσεχές παιχνίδι: "Παίζουμε με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω ότι εάν αποσπάσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα, τότε η συνέχεια θα είναι καλύτερη για τον Ηρακλή. Θα ήθελα να πω ότι η ΑΕ 2002 αποτελεί μια από τις καλές ομάδες του ομίλου, δίκαια βρίσκεται ψηλά αλλά κι εμείς έχουμε καλή ψυχολογία παρά την ήττα που προηγήθηκε στη Σκιάθο. Οι ποδοσφαιριστές μου δείχνουν ότι διαθέτουν δυνατότητες και προσπαθούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο".
Ερωτηθείς για τους στόχους στη συνέχεια, ο νεαρός κόουτς που βρίσκεται για 4η σεζόν στον Ηρακλή, επισήμανε: "Το πρωτάθλημα όπως διαμορφώθηκε, δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον, παρά μόνο για την πρώτη θέση. Οι δύο όμιλοι έχουν καταστρέψει την Α' ΕΠΣΘ που ήταν ανταγωνιστική, καλύτερα να επανέλθει ένας όμιλος. Εμείς κοιτάμε σε κάθε αγωνιστική να παρουσιάζουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θεωρώ ότι η δουλειά που κάνουμε, στο τέλος θα επιβραβευτεί με μια θέση στο πάνω μισό της βαθμολογίας".

Last modified onFriday, 12 December 2014 14:19