noodles volos banner

Τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή για την ΑΕΔ

Η ΑΕ Διμηνίου έχει τους καλύτερους αριθμούς όσον αφορά σε επίθεση και άμυνα, όχι μόνο στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΘ αλλά γενικότερα στην κατηγορία. Ωστόσο, η μεσαία της γραμμή είναι αυτή που ίσως κάνει τη διαφορά. Με πολύ ποιοτικούς παίκτες όπως οι Φαρασόπουλος, Αποστολίδης, Τανάγιας, Μαυρίδης, η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου παίζει με την μπάλα κάτω προσπαθώντας να ακολουθήσει μία συγκεκριμένη τακτική παραγωγής καλού ποδοσφαίρου. Αναφερόμαστε στους παίκτες που έχουν θέση στον άξονα κι από τα πόδια τους περνάει το παιχνίδι των "κιτρινόμαυρων".
Για την αξία τους δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι καθώς είναι γνωστή έχοντας δώσει επί σειρά ετών τα διαπιστευτήριά τους, οι Φαρασόπουλος, Μαυρίδης στην ομάδα του Διμηνίου τα προηγούμενα χρόνια και οι Τανάγιας, Αποστολίδης με μεγάλη πορεία στο χώρο του τοπικού, παίζοντας σε υψηλότερο επίπεδο και τα τελευταία χρόνια, τέσσερα και πέντε αντιστοίχως, στον Πύρασο.
Η κίνηση του προπονητή της ΑΕ Διμηνίου να τοποθετήσει τον Μιχάλη Αποστολίδη στη μεσαία γραμμή ως ανασταλτικό χαφ, μπορεί να "γεννήθηκε" κατ' ανάγκη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, όμως αποδείχθηκε πολύ σωστή, αφού ο ποδοσφαιριστής που τον είχαμε συνηθίσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενίοτε αριστερά στη μεσαία γραμμή, έχει την εμπειρία και την ποιότητα να δώσει ηρεμία, να ελέγξει το ρυθμό και να περάσει τις καλές πάσες, όντας εξαιρετικός στην αλλαγή παιχνιδιού με γεμίσματα ακριβείας. Μαζί με τον Φαρασόπουλο συνθέτουν ένα δυνατό κι αξιόπιστο δίδυμο, ο Μαυρίδης συμπληρώνει την τριάδα και ο Τανάγιας, που συνήθως έχει επιτελικό ρόλο, μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις! Με τους τέσσερις αυτούς ποδοσφαιριστές, ο Κώστας Παπαστεργίου έχει ...το κεφάλι του ήσυχο για τον άξονα της ΑΕ Διμηνίου και μέχρι στιγμής, τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον 38άχρονο τεχνικό.

Last modified onTuesday, 09 December 2014 13:37