noodles volos banner

Αετός-Διαγόρας 1-2

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Διαγόρα, με 2-1 τον Αετό στην Κερασιά. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν το ματς με γκολ ...από τα αποδυτήρια. Στο 4ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καναλιώτη από τον Τσιουρή και ο Κουντούρης από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ. Το 0-2 στο 35' όταν ο Γαλογαύρος έκλεψε την μπάλα από αμυντικό έξω από τη μεγάλη περιοχή, σούταρε, απέκρουσε ο  Μπουρίτας και στην επαναφορά, σκόραρε. Η μείωση του σκορ στο 70' με κεφαλιά-ψαράκι του Τσιουρή ύστερα από πάσα του Νίκου Ζήση.
Για τον Αετό που είχε αρκετές απουσίες και από την επόμενη εβδομάδα ο Κώστας Σπαθούλας θα μετράει επιστροφές παικτών, χαμένη ευκαιρία στο 42' με τον Τσιουρή που απέκρουσε ο Αράπης και δύο φάσεις για γκολ με τους Τσιουρή, Στεργίου στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση.
Για τον Διαγόρα, ο Μιχάλης Βαγγόπουλος επισήμανε ότι η νίκη ήταν δίκαιη δίνοντας "συγχαρητήρια στους παίκτες που που έδειξαν χαρακτήρα". Καλή στιγμή στο 68' όταν από σέντρα του Καραμανλή, πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας ο Κάρρος, αλλά τον πρόλαβε αντίπαλος αμυντικός κι ανέκοψε τη φάση.

aedi