noodles volos banner

Σκιάθος-Ηρακλής 3-1

Διατήρησε το απόλυτο των βαθμών στην έδρα της η Σκιάθος... Σήμερα το πρωί κέρδισε 3-1 τον Ηρακλή και έτσι, διατηρήθηκε στην πρώτη θέση, ισόβαθμη με την ΑΕ Διμηνίου. Στο 30ό λεπτό, ο Αραμπατζής με σουτ άνοιξε το σκορ, ύστερα από πάσα του Σκέμπι, ενώ ο τελευταίος -και πρώτος σκόρερ στην κατηγορία- έκανε το 2-0 με δυνατό σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή στο 39'. Το τρίτο γκολ για την ομάδα του Γιώργου Καλλιακούδα πέτυχε ο Ντερβίσι στο 67' με σουτ εκτός περιοχής, για να μειώσει ο Ηρακλής με ατομική ενέργεια κι εύστοχο πλασέ του Βουρδάκη στο 77'. Για τη Σκιάθο, που έχασε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, ο Σκέμπι είχε δοκάρι λίγο πριν τη λήξη, ενώ η βολιώτικη ομάδα είχε δύο καλές στιγμές με φάουλ του Κίτσου και τετ-α-τετ του Λεβέντη για να μειώσει σε 2-1. Τέλος, ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα έκανε ο Χάρης Ασλάνογλου. Ο νεαρός παίκτης που ξεκίνησε από τον Ηρακλή Βόλου κι έπαιξε τα προηγούμενα χρόνια σε Πύρασο, ΑΕ Διμηνίου, ανήκει από το καλοκαίρι στους νησιώτες, όμως λόγω στρατιωτικής θητείας, μέχρι στιγμής δεν είχε αγωνιστεί.

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Κανταράκιας (78' Ασλάνογλου). Δ. Μιαρίτης, Καμπουρέλης, Κουτσογιάννης (55' λ.τρ. Γκίνης), Καλλιακούδας, Τσάγγαρης (46' λ.τρ. Φερετζέλης), Σταμέλος, Σκέμπι, Αραμπατζής, Ντερβίσι.
Ηρακλής Βόλου: Κορέντης, Σαμαράς, Μαστροπαναγιώτης, Τζιόλας, Μόκιας, Ζαμάνης, Βουρδάκης, Κίτσος, Τσατσαρώνης (75' Μάρκος), Σιαμέτης, Λεβέντης.