noodles volos banner

Άθλος-Αστέρας 1-5

Ρέβης και Μπούρντα: γκολ με φάουλ ο πρώτος, χατ τρικ ο δεύτερος στο σημερινό ματς στον Αλμυρό Ρέβης και Μπούρντα: γκολ με φάουλ ο πρώτος, χατ τρικ ο δεύτερος στο σημερινό ματς στον Αλμυρό

Με δώδεκα παίκτες στην αποστολή και τον αμυντικό Σεσκλιώτη να υπερασπίζεται την εστία ελλείψει των τερματοφυλάκων λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Αστέρας πέρασε με 5-1 από τον Αλμυρό κόντρα στον τοπικό Άθλο.
Το 0-1 στο 11ο λεπτό όταν ο Ξέρας σούταρε, ο Γκόγκος απέκρουσε και στην επαναφορά από κοντά ο Τριχόπουλος σκόραρε. Το 0-2 πέντε λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του νεαρού Ρέβη, ακολούθησε δοκάρι σε σουτ του Ρουσσά στο 30' και τα άλλα τρία γκολ σημειώθηκαν για την ομάδα του Ριζομύλου στην επανάληψη. Μάλιστα από τον ίδιο παίκτη, τον Δημήτρη Μπούρντα που έκανε χατ τρικ μέσα σε λιγότερο από ένα εικοσάλεπτο! Βρήκε δίχτυα στο 62' με σουτ από το ύψος του πέναλτι, στο 65'με πλασέ ύστερα από διαγώνια πάσα του Μυλωνά και στο 77' με πλασέ σε φάση που ξεκίνησε από κόρνερ του Μυλωνά και κεφαλιά-πάσα του Λουφόπουλου. Για τον Άθλο, ο Κωτούλας είχε μειώσει σε 1-2 με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 58ο λεπτό.
 
Συνθέσεις:
Άθλος: Γκόγκος, Νάκος (75’ Αγραφιώτης), Ξυνός (59’ Κακλιάς), Δημόπουλος, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Κοντοβάς, Επίσκοπος (67' Λιάκος), Δάρρας, Καμπουρίδης, Κωτούλας.
Αστέρας: Σεσκλιώτης, Καραλόπουλος, Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Καλαμπαλίκης, Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος, Ρέβης, Ξέρας (46’ Φίλος), Μπούρντα, Ρουσσάς.