noodles volos banner

Aίας-Αστέρας 2-1

 

Άλλη μία νίκη για τον Αίαντα, με 2-1 στη Σούρπη επί του Αστέρα σε αγώνα με αρκετή ένταση. Μόλις στο 4ο λεπτό το 1-0 με τέρμα του Κατσαβριά ύστερα από ασίστ του Κωστούλα, το 1-1 στο 50' με εύστοχο πέναλτι του Τριχόπουλου (που κέρδισε ο Ρέβης) και το τελικό 2-1 στο 67' με διαγώνιο σουτ του Μαρμαγκιόλη που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς τέσσερα λεπτά αργότερα! Ο Αστέρας έπαιξε από το 75' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καραμανιώλα για διαμαρτυρία, ενώ είχε δοκάρι νωρίτερα, στο 67' σε φάουλ του Τριχόπουλου.

Ο Λουκάς Κατσαμπέκης, τεχνικός του Αίαντα, ανέφερε ότι η ομάδα του είχε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με σουτ του Κωστούλα στο 27' που έδιωξε δύσκολο ο Βουραζέρης και σουτ του Κατσαβριά που έφυγε λίγο άουτ στο 38', ενώ ο Κατσαβριάς είχε άστοχο τετ-α-τετ στο 87'. Επίσης είπε πως στη φάση που δόθηκε πέναλτι υπέρ του Αστέρα, υπήρξε ανατροπή αλλά έγινε ένα μέτρο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος, προπονητής του Αστέρα, είπε πως ο Ξέρας είχε κεφαλιά στο 90' από καλή θέση που μπλόκαρε ο Θεοδωρίδης, ενώ τόνισε πως δεν δόθηκαν δύο πέναλτι στην ομάδα του, στο 25' σε ανατροπή του Ρουσσά που έγινε μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά υποδείχθηκε φάουλ εκτός και στο 90' σε τάκλιν πάνω στον Ξέρα. Θεωρεί ότι από τη ρέφερι Κουσκούνη δεν υπήρχε δόλος αλλά τα λάθη της ήταν ανθρώπινα, όμως δεν μπόρεσε να επιβληθεί και να “κρατήσει” το ματς.

Συνθέσεις:
Αίας: Θεοδωρίδης, Παπανικολόπουλος, Κοντοβάς, Βέργας, Καλοδήμος, Κοντογεωργάκης, Νικογιάννης (63' Μαρμαγκιόλης), Μπούρας (87' Μπαράκου), Κωστούλας, Παπαδόπουλος (78' Σπανός), Κατσαβριάς.
Αστέρας: Βουραζέρης, Ρεβής (73' λ.τρ. Ξέρας), Καραλόπουλος, Λουφόπουλος, Αχμάτι (46' λ.τρ. Καρανικολάου), Σεκλιώτης, Τριχόπουλος, Καραμανιώλας, Ρουσσάς, Μπούρντα, Παπαγιαννόπουλος.

 

Last modified onSunday, 16 November 2014 19:11