noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Πρωτεσίλαος 3-0

"Καθάρισε" το ματς μέσα σε τρία λεπτά στα μισά του πρώτου μέρους ο ΓΣ Αλμυρού κι έφθασε σε εύκολο 3-0 κόντρα στον Πρωτεσίλαο στο Στάδιο "Αθ. Ραγάζος". Το 1-0 από τον Αλέκο Αραπίτσα με ατομική ενέργεια και πλασέ στο 23' και το 2-0 τρία λεπτά αργότερα με εντυπωσιακό τέρμα του Βούλγαρη που έπιασε δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής. Το τελικό 3-0 με κεφαλιά του Μαλισσόβα ύστερα από κόρνερ του Χειλά. Για τον ΓΣΑ, στο δεύτερο μέρος ο Χειλάς έχασε καλή ευκαιρία για να σκοράρει, ενώ μετά το 3-0 εξ επαφής ο Τσιάτσιος νικήθηκε από τον Τίτα και πλασέ του Μαλισσόβνα σε κενή εστία πρόλαβε να διώξει αντίπαλος αμυντικός πάνω στη γραμμή του τέρματος. Για τον Πρωτεσίλαο, ο Χρήστος Παναγιώτου είχε κεφαλιά άουτ στο 35', ενώ ο Μαρικλέν έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο 62' όταν βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Πολυμέρου.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Φαράντος (46' Τσόγκας), Τσιάτσιος, Ακριβούσης, Γρούνας, Κυριάκος, Κρανάς (77' Καπούλας), Μαλισσόβας (73' Δανόπουλος), Αραπίτσας, Βούλγαρης, Χειλάς.
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Κ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Ανδρωνάς (77' Θ. Κόρκος), Χασιώτης, Χριστέλλος, Σούσκο, Ζαφειρίου (60' Λεϊμονής), Χρ. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν (75' Βίτσος).