noodles volos banner

Αγία Παρασκευή-Θησέας 1-3

Μεγάλος πρωταγωνιστής σήμερα για τον Θησέα ο Θρασύβουλος Βαλωτής Μεγάλος πρωταγωνιστής σήμερα για τον Θησέα ο Θρασύβουλος Βαλωτής

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θράσο Βαλωτή που σημείωσε όλα τα γκολ για την πράσινη ομάδα, ο Θησέας πέρασε με 3-1 από την έδρα της Αγίας Παρασκευής. Το 0-1 στο 40ό λεπτό με πλασέ αφού απέφυγε ωραία τον αντίπαλό του, το 0-2 στο 60' όταν “τσίμπησε” την μπάλα στη σέντρα του Παπαϊωάννου (την βρήκε και ο αμυντικός Παντελόγλου πριν τη γραμμή), και το 1-3 στο 78' με πλασέ στην πλάτη της άμυνας ύστερα από πάσα του Κόκκα.
Οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει σε 1-2 στο 73' με καταπληκτική ατομική ενέργεια του Μαρμαρινού, που ξεκίνησε περίπου από το κέντρο του γηπέδου κι αφού πέρασε τρεις αντιπάλους, ολοκλήρωσε την προσπάθειά με γκολ.
Για την Αγία Παρασκευή, μετά το 1-2, ο Στ. Μαλακασιώτης είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης κι έκανε ψηλοκρεμαστό σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Επίσης, σε ακόμα τρία σουτ από πολύ καλές θέσεις, εκτός της μεγάλης περιοχής, οι γηπεδούχοι είδαν την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Για τον Θησέα, σουτ των Λιάρου και Κόκκα στο πρώτο μέρος δεν βρήκαν στόχο.

Στο σημερινό ματς έγινε και κάτι σπάνιο, μιας και ο Καράτσαλος αντικαταστάθηκε από τον Οικονόμου μόλις στο 1ο λεπτό!!! Ο αμυντικός του Θησέα δέχθηκε τάκλιν στον αστράγαλο στην πρώτη φάση του αγώνα και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, οπότε το ματς άρχισε με αλλαγή για το σύλλογο της Αγριάς.

Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Αγραφιώτης, Παντελόγλου, Σιγάλας, Παπακώστας, Σταματίου (46' Στ. Μαλακασιώτης), Τσαντόπουλος (57' Χαρίσης), Γάκιας, Μαρμαρινός, Ν. Μαγγασιανός (57' Βούκουτος).
Θησέας: Κουτσιρίμπας, Καράτσαλος (1' λ.τρ. Σ. Οικονόμου), Κατσιώτης, Ελευθερίου, Μούτος, Σούδης (40' Φασούλας), Λιάρος, Κόκκας, Δανιλόπουλος, Βαλωτής, Ρενάτο (50' Παπαϊωάννου).