noodles volos banner

Διαγόρας-Αλμυρός 0-0

Άλλη μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τον Διαγόρα, η πέμπτη και δεύτερη απώλεια βαθμών για τον ΓΣΑ. Χωρίς γκολ έληξε το ματς στο Στεφανοβίκειο. Για τους γηπεδούχους, καλύτερη φάση στο 47' όταν ο Καμπέρης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και σούταρε άουτ σε τετ-α-τετ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Χαλιμούρδας σε μια παραπλήσια φάση, αντί να μπει στην περιοχή, προτίμησε να σουτάρει από μακρυά κι απέκρουσε εύκολα ο Πολυμέρου. 
Για την ομάδα του Αλμυρού, στο πρώτο μέρος σουτ του Αραπίτσα και φάουλ του Δανόπουλου απέκρουσε ο Αράπης, στην επανάληψη έχασε ευκαιρία ο Χατζέλας, ενώ ακυρώθηκαν δύο γκολ. Το πρώτο από τον Κρανά για οφσάιντ και το δεύτερο από τον Μαλισσόβα για επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

 

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Αράπης, Μαστροχρήστος, Γαλογαύρος, Αγριοτσόμπανος, Κουντούρης, Πρασσάς, Καρμανλής, Καρατζιώλης (88' Χαλιμούρδας), Κάρρος (84' Τζανής), Καμπέρης (75' Καναλιώτης), Κατσίκης.
ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Φαράντος, Τσιάτσιος, Ακριβούσης (82' Κουρτέλης), Γρούνας, Κυριάκος, Χειλάς, Βούλγαρης, Χατζέλας (63' Κρανάς), Δανόπουλος (69' Μαλισσόβας), Αραπίτσας.

 

Last modified onSunday, 09 November 2014 19:00