noodles volos banner

Μαγνησιακός-Σκιάθος 1-2

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τη Σκιάθο στο φετινό πρωτάθλημα. Πέρασε με 1-2 από την έδρα του Μαγνησιακού σήμερα το πρωί σε ματς με  ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Το 0-1 ο Ν. Μιαρίτης με σουτ μέσα από την περιοχή στο 17ο λεπτό ύστερα από διαγώνια πάσα του Γκάγκα. Η ισοφάριση στο 74ό λεπτό με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κόλα, αλλά η χαρά για τους γηπεδούχους κράτησε πολύ λίγο μιας και στο επόμενο λεπτό, ο Ντερβίσι με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ από το ημικύκλιο, έγραψε το 1-2. Για τον Μαγνησιακό, μετά το γκολ, ο Κόλα είχε φάουλ που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο πρώτο μέρος ακυρώθηκε γκολ για οφσάιντ του Καρακίτσιου και ο ίδιος παίκτης απείλησε με σουτ που πέρασε άουτ. Για τη Σκιάθο, αρκετές οι ευκαιρίες: ο Σκέμπι είχε δύο καλές φάσεις να σκοράρει, στο πρώτο μέρος για να κάνει το 0-2 και στο 85' για να διώξει το άγχος από την ομάδα του...

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Ανατολής, Γιαμαλής, Ντούρο, Βασιλείου, Κόλα, Καραλής, Καρακίτσιος (70' Τσιάνος), Οσάφι (75' Οικονόμου), Τσιουρέλης, Τζήκας (46' Σαλαμούρας), Προβιάς.
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Κανταράκιας, Δ. Μιαρίτης, Γκίνης, Κουτσογιάννης Καλλιακούδας (80' λ.τρ. Γιαουπλάρι), Ν. Μιαρίτης (87' Μυστάκου), Γκάγκας, Σκέμπι, Αραμπατζής (46' λ.τρ. Ζάνης), Ντερβίσι.