noodles volos banner

27ο γκολ από το κέντρο για τον Παναγιώτη Κουντούρη!

Το ότι έβαλε γκολ ο Κουντούρης πίσω από το κέντρο το προηγούμενο Σάββατο στον αγώνα Μακρινίτσα-Διαγόρας 1-1 δεν αποτελεί είδηση. Το έχει ξανακάνει πολλές φορές και όχι μία και δύο αλλά 27!!! Ναι, ο αριθμός είναι πραγματικός. Ο Παναγιώτης Κουντούρης έχει πετύχει 27 τέρματα με σουτ από το χώρο του κέντρου και πιο πίσω, με όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί!!! To πρώτο "τέρμα αλά Κουντούρης", όπως δικαιωματικά πρέπει να ονομάζονται αυτά τα γκολ από τόσο μακρινή απόσταση, το πέτυχε σε ηλικία 16 ετών σε έναν αγώνα του Ρήγα Φεραίου κόντρα στη Σκιάθο. Για λογαριασμό του Διαγόρα πάντως ήταν η πρώτη του φορά που νίκησε αντίπαλο τερματοφύλακα από η δική του περιοχή... και ενδεχομένως όχι η τελευταία...

Μιλώντας στο magnesiasports, ο 41χρονος ποδοσφαιριστής με τη μεγάλη καριέρα που κοσμεί τα γήπεδα του τοπικού της ΕΠΣΘ, αναφέρθηκε στον Διαγόρα και το ξεκίνημα στη σεζόν: "Ο Διαγόρας λειτουργεί στα πρότυπα των προηγούμενων ετών, χωρίς πολλές μεταγραφές, με δικά του παιδιά και λίγες προσθήκες έμπειρων μονάδων. Ο στόχος που έχει τεθεί είναι η ομάδα να παίζει καλή μπάλα και για να γίνει αυτό χρειάζεται δουλειά και υπομονή. Από την πορεία θα εξαρτηθεί ποιος θα είναι ο στόχος που θα μπει στη συνέχεια. Πρώτο μέλημα είναι να φτιάξουμε ομάδα και έπειτα θα μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις".
Για το γεγονός ότι οι "ασπρόμαυροι" είναι αήττητοι με τέσσερις ισοπαλίες επισήμανε: "Το ξεκίνημα ήταν θετικό αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε και μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Φέραμε ισοπαλίες σε ματς που θεωρώ ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι η ομάδα είναι νεοφώτιστη. Η απειρία έπαιξε σημαντικό ρόλο. Πολύ καλή η παρουσία μας μέχρι τώρα αλλά συνάμα και λίγο άτυχη. Θεωρώ όμως ότι ο Διαγόρας μπορεί να έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο φετινό πρωτάθλημα".
Τέλος, ερωτηθείς για το ματς που ακολουθεί με τον ΓΣΑ, απάντησε: "Ο Αλμυρός είναι μια έμπειρη ομάδα, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη αλλά ο Διαγόρας δεν τα παρατάει εύκολα. Δεν μπαίνει σε κανένα ματς για να χάσει, αντιθέτως στοχεύουμε στη νίκη και στο γήπεδό μας, εκτιμώ ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε".

Φ.Γ.

Last modified onThursday, 06 November 2014 12:22