noodles volos banner

Θησέας-Ιωλκός 2-1

Λιάρος και Δανιλόπουλος, οι σκόρερ σήμερα του Θησέα Λιάρος και Δανιλόπουλος, οι σκόρερ σήμερα του Θησέα

Νίκη με ανατροπή στο σκορ για τον Θησέα απέναντι στην Ιωλκό. Οι νεοφώτιστη αιφνιδίασαν κάνοντας το 0-1 στο 33' με τον Δημητρίου. Η ισοφάριση από τον Λιάρο στο 43' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το τελικό 2-1 στο 68' από τον Δανιλόπουλου. Λιάρος και Καψάλης συνδυάστηκαν ωραία με τελικό αποδέκτη τον Δανιλόπουλου που σούταρε. Αμυντικός έκοψε την μπάλα πάνω στη γραμμή, αυτή χτύπησε στον τερματοφύλακα και με δεύτερο σουτ, ο επιθετικός των "πρασίνων" την έσπρωξε στα δίχτυα.

Για τον Θησέα, που εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Κώστα, στο ξεκίνημα του ματς καρφωτή κεφαλιά του Ρενάτο απέκρουσε ο Πρωτούλης, οι Κόκκας, Δανιλόπουλος αστόχησαν σε φάσεις τετ-α-τετ στο πρώτο εικοσάλεπτο, ενώ ακολούθησαν κι άλλες ευκαιρίες για την ομάδα του Αντώνη Μάνδαλο που ήλεγχε το ματς.
Για την Ιωλκό, λίγο πριν το δικό της γκολ, κεφαλιά του Μαγγιώρου έφυγε άουτ, στο 44' ο Ισά δεν μπόρεσε να επωφεληθεί σε τετ-α-τετ με τον Κουτσιρίμπα, ενώ στο 62' σουτ του Βέρμπη πέρασε ελάχιστα άουτ. Τέλος, στο 72' ο Ρουμπάτης βγήκε σε καλή θέση αλλά πρόλαβε ξανά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Για τον Θησέα, επανεμφάνιση ύστερα από αρκετό καιρό για τον Καψάλη, πρώτο παιχνίδι ξανά με την πράσινη φανέλα για τον Γιώργο Φασούλα.

Συνθέσεις:
Θησέας: Κουτσιρίμπας, Καράτσαλος, Κατσιώτης, Μούτος, Ελευθερίου, Σούδης (55' Καψάλης), Δανιλόπουλος (80' Κουτσιαρής), Λιάρος, Βαλωτής, Κόκκας, Ρενάτο (85' Φασούλας).
Ιωλκός: Πρωτούλης, Τόντας, Γουλιώτης (73' Βέρμπης), Λούμπαρδος, Γάλιουρας, Κόκκαλης (80' Γιώργης), Ισά, Δημητρίου, Μαγγιώρος, Ρουμπάτης, Καζδαρίδης (46' Μαυρομμάτης)

Last modified onSunday, 02 November 2014 18:34