noodles volos banner

Ηρακλής-ΑΕ Διμηνίου 0-4

Δεν συνάντησε δυσκολίες η ΑΕ Διμηνίου στο πλαστικό της Ι.Μ. Δημητριάδος από τον Ηρακλή και πέρασε με τεσσάρα επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το σκορ άνοιξε ο Τσουκάλης με ωραίο πλασέ στο 17ο λεπτό και σειρά πήρε ο Σταύρος Αξιώτης ο οποίος προς το τέλος του ημιχρόνου πέτυχε δύο τέρματα. Αρχικά έκανε το 0-1 στο 40' με σουτ απο το ύψος της μικρής περιοχής και το 0-3 στο 45' με υπέροχο σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής. Το τελικό σκορ έγραψε ο Ανατολής στο 67ο λεπτό με σουτ.

Είναι άξιο αναφοράς ότι όλα τα γκολ για την ΑΕΔ σημειώθηκαν από τρεις παίκτες που αναδείχθηκαν από την Ακρόπολη Σέσκλου κι αποτελούν μεταγραφικά αποκτήματα του φετινού καλοκαιριού. Ο Τσουκάλης σε μικρή ηλικία έπαιξε στην Ακρόπολη πριν πάει στον Μαγνησιακό, ενώ αποκτήθηκε από τον Ρήγα Φεραίο, οι Αξιώτης, Ανατολής άφησαν το καλοκαίρι το σύλλογο του Σέσκλου για να αγωνιστούν με την ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου.

Συνθέσεις:
Ηρακλής: Υφαντής, Σαμαράς, Μαστροπαναγιώτης, Τζιόλας, Μόκιας, Ψαρόμπας (70' Οικονόμου), Βουρδάκης, Κίτσος, Σιαμέτης, Γεωργιάδης (65' Λεβέντης), Τσατσαρώνης (75' Μάρκος).
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Αναστασίου, Ταμπακόπουλος, Βιτόπουλος, Ζάγκας, Μαυρίδης, Αποστολίδης, Αξιώτης (72' Χρυσανθόπουλος), Σαμαράς, Τσουκάλης (30' λ.τρ. Ανατολής), Νούσιας (61' Κανδήλας).