noodles volos banner

Μακρινίτσα-Διαγόρας 1-1

Γκολ πίσω από τη σέντρα για τον Παναγιώτη Κουντούρη, άλλο ένα στην πολυετή καριέρα του! Γκολ πίσω από τη σέντρα για τον Παναγιώτη Κουντούρη, άλλο ένα στην πολυετή καριέρα του!

Ισοπαλία 1-1 στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος για Μακρινίτσα και Διαγόρα. Και αυτό που θα έχουν να θυμούνται όσοι το παρακολούθησαν είναι το γκολ από περίπου 70 μέτρα που σημείωσε ο Παναγιώτης Κουντούρης!!! Μεταξύ μεγάλης περιοχής και κέντρου, από πλάγια, έκανε το γέμισμα-φάουλ και η μπάλα πήγε στα δίχτυα.  Η ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανέστη Μαστακούλη που είναι ο σκόρερ της ΑΕΜ και ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 65' λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Μυλωνά.

Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες, πρώτα ο Ψήφος με μακρινό σουτ στο 55' και τρία λεπτά αργότερα ο Τζανής. Για τη Μακρινίτσα, ο Στάθης Φάλκος ανέφερε ότι έγινε καλό παιχνίδι και το τελικο αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του μιας και προς το τέλος, έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες με τους Σαραφίδη, Κατσιάκη. Ο Μιχάλης Βαγγόπουλος είπε πως ο Καμπέρης στο 8' είχε πλασέ άουτ και στο 92' καρφωτή κεφαλιά του Τζανή απέκρουσε με δυσκολία ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Βασικός σήμερα για τη Μακρινίτσα ο 14χρονος Γιώργος Μαστακούλης που είχε πολύ καλή παρουσία σε όλο το 90λεπτο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Διαγόρας παραμένει αήττητος έχοντας μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, όλες με το ίδιο σκορ, 1-1!!!

Συνθέσεις:
Μακρινίτσα: Αθανασόπουλος, Αν. Μαστακούλης, Πουρνάρας, Αρβανίτης, Ντελάκος, Ψήγφος, Αδαμάκος (70' Παπακώστας), Γ. Μαστακούλης, Ευγ. Σαραφίδης, Κατσιάκης, Μυλωνάς.
Διαγόρας: Αράπης, Μαστροχρήστος, Γαλογαύρος, Αγριοτσόμπανος, Κουντούρης, Καρατζιώλης, Καραμανλής (75' Καναλιώτης), Κάρρος, Χαλιμούρδας (55' Τζανής), Καμπέρης (87' Κ. Καραβασίλης), Κατσίκης.