noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-Σκιάθος 1-1

Πέρυσι ήταν η ΑΕ Διμηνίου που σκόραρε στις καθυστερήσεις στο ματς με τη Σκιάθο. Φέτος ήταν η σειρά των νησιωτών. Ισόπαλο 1-1 στο ντέρμπι, με την ΑΕΔ να έχει την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα και τη Σκιάθο να παίρνει τον πρώτο της βαθμό εκτός νησιού με γκολ στις καθυστερήσεις. Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η ομάδα του Γιώργου Καλλιακούδα, έχασε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες, κόντρα στην ΑΕ Διμηνίου που ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς αλλά στη συνέχεια δεν απείλησε... παρά μόνο μία φορά με τον Τανάγια που αποβλήθηκε στο 84' κι έκτοτε η Σκιάθος πίεσε φθάνοντας στην ισοφάριση.

Μόλις στο 2ο λεπτό από καλή θέση ο Αξιώτης δεν μπόρεσε να απειλήσει, ενώ στο 4' έγινε το 1-0. Ο Νικολαΐδης έδιωξε σέντρα ασταθώς με το ένα χέρι και η μπάλα στρώθηκε στον Σαμαρά. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ήταν εύστοχος πετυχαίνοντας το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι. Μόνο μία άξια αναφοράς φάση στο υπόλοιπο πρώτο μέρος, όταν στο 31' φάουλ του Σκέμπι απέκρουσε ο Κοντογιάννης.
Στην επανάληψη, ο Σκέμπι είχε πλασέ άουτ, ύστερα από σέντρα του Γκάγκα, ενώ στο 60' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Μετά από κόρνερ, επωφελήθηκε ο Τανάγιας που σούταρε από κοντά αλλά ο Νικολαΐδης είπε "όχι".
Δέκα λεπτά αργότερα, δύσκολη κεφαλιά του Σκέμπι ήταν άστοχη και προς το τέλος, το ματς πήρε ...άγρια ομορφιά. Στο 84' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τανάγιας, στο επόμενο λεπτό σουτ του Γκάγκα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 87' ο Σκέμπι έκανε πλασέ στην κίνηση που δεν ήταν "γεμάτο" κι έφυγε άουτ, ενώ στο 90' ο Μοράλες παραλίγο να πετύχει ένα σπάνιο τέρμα. Έκοψε την μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής της ομάδας του, προωθήθηκε και με τον κίνδυνο να βγάλει οφσάιντ τον συμπαίκτη του, έκανε πάσα στον εαυτό του. Έφυγε μόνος του από το κέντρο προς την εστία της Σκιάθου, αλλά έχασε το τελευταίο κοντρόλ και μαζί την ευκαιρία να σουτάρει απέναντι από τον Νικολαΐδη.
Στο 90ό λεπτό σουτ του Αραμπατζή από κοντά απέκρουσε με το ένα πόδι ο Κοντογιάννης και στο 91' η Σκιάθος ισοφάρισε. Ο Ζάνης έστρωσε ωραία στον Ντερβίσι, αυτός σούταρε, ο Κοντογιάννης έκανε καταπληκτική απόκρουση ξανά με το πόδι αλλά η μπάλα έφθασε στον αμαρκάριστο Σκέμπι, που σε κενή εστία από κοντά, την έσπρωξε στα δίχτυα.
Πολύ καλή η διαιτησία του Δημήτρη Κρητικού και των βοηθών του.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ταμπακόπουλος, Αποστολίδης, Τανάγιας, Μοράλες, Φαρασόπουλος (56' Αναστασίου), Σαμαράς (79' Κανδήλας), Μαυρίδης, Νούσιας, Τσουκάλης, Αξιώτης (63' Τσεκούρας).
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Κανταράκιας (80' Ζάνης), Δ. Μιαρίτης, Γκάγκας, Πρίφτι, Καλλιακούδας, Κουτσογιάννης, Ν. Μιαρίτης (61' Ντερβίσι), Αραμπατζής, Τσάγγαρης (93' Σταμέλος), Σκέμπι.