noodles volos banner

Πανιώνιος-Άρης 0-1

Tρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος για τον Άρη που επικράτησε 0-1 του Πανιωνίου στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε από έναν πρώην παίκτη του Πανιωνίου, τον Μιχάλη Μπαρμπούτα στο 53ο λεπτό. Ο Τσίρος σέντραρε, ο τερματοφύλακας Παπασακελλαρίου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Μπαρμπούτας, μέσα στη φάση, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία σκοράροντας σε άδεια εστία.

Στο πρώτο ημίχρονο λιγοστές οι φάσεις. Στο 20' σε ολιγορία της άμυνας, οι Καραγιώργος, Βούλγαρης δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τη φάση, ενώ στο 30ό λεπτό οι "κιτρινόμαυροι" ζήτησαν γκολ. Ο Ίμπρα εκτέλεσε φαλτσαριστό κόρνερ, ο Παπασακελλαρίου έδιωξε πάνω στη γραμμή προ του Τσίρου, με το διαιτητή Σκουλά να λέει πως η μπάλα δεν πέρασε και συνέχεισε το ματς κανονικά. Λίγο αργότερα, επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Τσίρου μπλόκαρε ωραίο ο πορτιέρε του Πανιωνίου.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια κεφαλιά του Καψιώτη που μάζεψε εύκολα ο Παπασακελλαρίου, ακολούθησε το γκολ που προαναφέραμε, ενώ στο 55' ο 15χρονος Βαΐτσης των γηπεδούχων είχε σουτ από πλάγια δύσκολη θέση, που έδιωξε σε κόρνερ ο Κουρίτας. Καλή ευκαιρία στο 62' για τον Πανιώνιο όταν ο Κ. Μπασδάνης σούταρε από καλή θέση χωρίς πίεση αλλά πάνω από το οριζόντιο, ενώ γυριστή κεφαλιά του Βούλγαρη πήγε πάνω στα χέρια του Κουρίτα.
Στο 78' ο Άρης θα μπορούσε να σκοράρει δεύτερο τέρμα. Ο Ίμπρα πλάσαρε από πλάγια αριστερά πάνω στον Παπασακελλαρίου κι ενώ ο Στραβέλας στο ύψος του πέναλτι ήταν αμαρκάριστος περιμένοντας πάσα.Στο επόμενο λεπτό, απείλησαν οι παίκτες του Σπύρου Φώτου. Ο Βόγδανος εκτέλεσε φάουλ που πέρασε από όλους και μπλόκαρε τελευταία στιγμή ο Κουρίτας. Τέλος, στις καθυστερήσεις κεφαλιά του Βούλγαρη έφυγε άουτ.
Πολύ καλή η διαιτησία του Σκουλά και των βοηθών του, Μπέλλου, Μπασδέκη.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Παπασακελλαρίου, Βαΐτσης (58' Ανγκόλι), Ν. Νικούδης (50' Γ. Μπασδάνης), Παπαδόπουλος, Βόγδανος, Δ. Φώτου (83' Πέτσης), Κωστούλας, Καραγιώργος, Κ. Μπασδάνης, Βούλγαρης, Μοσχούδης.
Άρης: Κουρίτας, Γκατζούνας, Γκοτζόπουλος, Γεωργούλας, Μηδειάτης (55' Στραβέλας), Τσιαντής, Τσίρος, Κατσαρός, Καψιώτης (78' Παλάντζας), Μπαρμπούτας, Ίμπρα (85' Μπόζης).